reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Pocztą Polską dojdzie akurat na przyszłe swieta 🤣

To dobrze, że mówisz, bo ja byłam święcie przekonana, ze to o tą drugą witaminę D chodzi, za 180zl 😀
Nie wiem dlaczego są dwa rodzaje i dlaczego badania się akurat ten rodzaj ale utkwiło mi w pamięci bo taka spoko dietetyczką na insta wlasnie zwracała na to uwagę

U mnie chyba dziś owulacja. Zazwyczaj nie czuje jej ale dziś oprócz śluzu to boli mnie prawy jajnik. Może raz tak miałam akurat jak bylam na monitoringu i gin mówił że będzie niedługo owulacja. Testy owu z dwiema kreskami ale nie wyglądają na pik. Zobaczymy. Byłam dziś u lekarza i jednak będę musiała brać zastrzyki cała ciążę. Trochę mnie to przeraża ale dam radę. Bardzo chce być znowu w ciąży i urodzić zdrowe dziecko. To testowanie w sylwestra 😁

U mnie chyba dziś owulacja. Zazwyczaj nie czuje jej ale dziś oprócz śluzu to boli mnie prawy jajnik. Może raz tak miałam akurat jak bylam na monitoringu i gin mówił że będzie niedługo owulacja. Testy owu z dwiema kreskami ale nie wyglądają na pik. Zobaczymy. Byłam dziś u lekarza i jednak będę musiała brać zastrzyki cała ciążę. Trochę mnie to przeraża ale dam radę. Bardzo chce być znowu w ciąży i urodzić zdrowe dziecko. To testowanie w sylwestra 😁
Mnie tez to przeraża + cukrzyca ciążowa ale jakoś damy radę 💪🏻 Trzymam kciuki za owocny cykl

Ja chyba zatestuje z Tobą choć nie wiem kiedy owulka bo nie sprawdzam więc może być za wcześnie 🤣

Ja chyba mam coś pecha do tych testow owu, bo już chyba 3 cykl z rzędu nie wychodzi mi pik, dwa poprzednie cykle miałam potwierdzona owu i gina, w tym cyklu robię sama testy i chce zbadać proga ale w niedziele był prawie pik i myślałam, ze dziś lub jutro owu a dziś test negatywny. WTF🤦‍♀️

reklama
Do góry