u nas 180zlDziewczyny, ile u was kosztuje badanie witamina d? Ja patrzę na diagnostykę i jakieś ceny z kosmosu ponad 260 zł, to normalna cena?
reklama
U
użytkowniczka Co
Gość
Odpuszczam badanie tego w takim razie. To jest gruba przesada. Suplementuję codziennie 4000 to raczej nie mam niedoborów.u nas 180zl
Zrobię jeśli ginekolog mi to zleci.
Jutro robię ponownie estradiol, ferrytynę i żelazo.
Madame83
Fanka BB :)
Wczoraj płaciłam 75 zl (25% zniżki, normalnie 99 zł w Synevo). Chyba w ŚLA jest promocja w grudniu 49 zł, ale ponieważ to śląskie laboratoria to raczej na Pomorzu go nie ma. Tak czy inaczej, sprawdź inne laboratoria, bo ta cena to jakoś kosmos!!Dziewczyny, ile u was kosztuje badanie witamina d? Ja patrzę na diagnostykę i jakieś ceny z kosmosu ponad 260 zł, to normalna cena?
Tak w ogóle to mam 25 D3, więc muszę cos zacząć suplementować.
Ta zła witamine D sprawdzialam,Serio??? U mnie witamina D OH-25 (to wazne) kosztuje 19 euro, terqz sprawdziłam
D3) | 77,90 | DO KOSZYKA |
Witamina D3 – kalcytriol (1,25-OH2 D3) |
Przy żelazie jeszcze przyswajalność należy sprawdzićOdpuszczam badanie tego w takim razie. To jest gruba przesada. Suplementuję codziennie 4000 to raczej nie mam niedoborów.
Zrobię jeśli ginekolog mi to zleci.
Jutro robię ponownie estradiol, ferrytynę i żelazo.
U
użytkowniczka Co
Gość
A jak to badanie się nazywa? Nie widziałam w diagnostycePrzy żelazie jeszcze przyswajalność należy sprawdzić
U
użytkowniczka Co
Gość
Mi mąż bada ja sama nie umiem tego rozróżnić i się denerwuje, No i nie mam takich długich palców, więc sama sobie nie radzęDziewczyny a jak to jest z tą szyjka macicy ?
Kiedy najlepiej ja badać? Rano, wieczorem ? Zawsze o tej samej porze?
Bibi89
Fanka BB :)
Ooooo zjadłabym ! Wyslij w paczceZajmę się może lepieniem uszek, bo czarnowidztwo mi się włączyło.
@c_or_nelia mozesz mnie strzelić w łeb
Tak, sprawdza się ta OH-25, ja mam teraz poziom 38 ale startowałam z 19Ta zła witamine D sprawdzialam,
D3) 77,90 DO KOSZYKA Witamina D3 – kalcytriol (1,25-OH2 D3)
reklama
TIBCA jak to badanie się nazywa? Nie widziałam w diagnostyce
Podziel się: