To czekamy w takim razie na info wieczoremTak, będą jak wczoraj, koło 18-19. Ciężka nocka za mną, jestem spokojnie nastawiona, że co ma być to będzie, ale dawno tak źle nie spałam. Co zasnęłam, to budziłam się, bo raz śniła mi się wielka,czarna trąba powietrzna, potem ogień za oknem sypialni a potem, że syn jakoś tak skoczył mi na głowę i mnie zabolało oko, aż podskoczyłam jak się budziłam. I faktycznie, drgała mi powieka strasznie dziwne uczucieale nigdy nie miałam takich dziwnych snów na jawie, bo ja cały czas byłam świadoma, że śpię, jakby taki półsen. Czary jakieś
reklama
Madame83
Fanka BB :)
Dam znać na pewnoTo czekamy w takim razie na info wieczorem
U
użytkowniczka Co
Gość
Trzymam kciuki!!!!!Dam znać na pewno
Atramentowa
Helloł
U mnie dzisiaj chyba 4dpo więc zaraz wkraczam w moją ulubioną fazę cyklu - wkręcanie sobie pierwszych objawów ciąży
Super by było wiedzieć czy coś tam pykło przed świętami, bo rodzina nie wie że się staramy (ja nie za bardzo lubię te pytania czy to już)i trzeba będzie się wykręcać od Świąteczno - urodzinowych lampek wina
A u Was jak to wygląda? Ogłaszacie całemu światu że się staracie o dziecko? Czy raczej czajana?
U mnie dzisiaj chyba 4dpo więc zaraz wkraczam w moją ulubioną fazę cyklu - wkręcanie sobie pierwszych objawów ciąży
Super by było wiedzieć czy coś tam pykło przed świętami, bo rodzina nie wie że się staramy (ja nie za bardzo lubię te pytania czy to już)i trzeba będzie się wykręcać od Świąteczno - urodzinowych lampek wina
A u Was jak to wygląda? Ogłaszacie całemu światu że się staracie o dziecko? Czy raczej czajana?
Ja mam dzisiaj 3dpo i jestem na tym samym etapie najfajniejszy moment, sikasz na testy, radocha ze jest pozytywny, chwile na stonowanie emocji i najfajniejszy moment oczekiwania na efekty. A potem okres i od nowaHelloł
U nas moja rodzina wie, ze coś jest na rzeczy, bo odstawiłam leki. Ale co i jak, to się nie chwalimy, a rodzina nie pyta wcześniej myslalam, ze powiem od razu. Teraz jednak uzgodniliśmy, że jak się uda to przynajmniej pierwszy trymestr postaramy się zachować w tajemnicy
wezsietatatooo
Hej,Helloł
U nas jak wypływa temat to rzucam coś na zasadzie "może niedługo", "powoli zaczynamy" itd. Teściowa wie, że próbujemy, moja najbliższa rodzina również. Raczej nikt nie będzie zadawał niezręcznych pytań z tym, że my świętujemy w bardzo wąskim gronie . Co do alko to bardzo kiepsko się czuję nawet po niewielkiej ilości i zwyczajnie odmawiam.
Ja tez od ponad 2 lat nie pije alkoholu, po odstawieniu leków sporadycznie zdażyło mi sie wypić radlera i tyle. Wiec tutaj tez nikt raczej nie zwęszy niczegoHej,
U nas jak wypływa temat to rzucam coś na zasadzie "może niedługo", "powoli zaczynamy" itd. Teściowa wie, że próbujemy, moja najbliższa rodzina również. Raczej nikt nie będzie zadawał niezręcznych pytań z tym, że my świętujemy w bardzo wąskim gronie . Co do alko to bardzo kiepsko się czuję nawet po niewielkiej ilości i zwyczajnie odmawiam.
Bibi89
U mnie też 4-5 dpo!Helloł
My się nie chwalimy nikomu, działamy w ciszy moja mama co jakiś czas mowi jak to modli się o wnuka teściowie nie naciskają wiec luzik
Bibi89
Haha to u mnie to by było coś co odrazu by mnie zdradziło lampki wina przy rodzinnych spotkaniach nie odmawiamJa tez od ponad 2 lat nie pije alkoholu, po odstawieniu leków sporadycznie zdażyło mi sie wypić radlera i tyle. Wiec tutaj tez nikt raczej nie zwęszy niczego
reklama
„sukces rodzi się w ciszy”U mnie też 4-5 dpo!
My się nie chwalimy nikomu, działamy w ciszy moja mama co jakiś czas mowi jak to modli się o wnuka teściowie nie naciskają wiec luzik
Podziel się: