reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Od tygodnia biorę ten wiesiolek - 2 x dziennie 1 tabletka.
Dzisiaj zauważyłam trochę śluzu podbarwionego na brązowo?
Mialyscie może tak?
Zastanawiam się co to za plamienie, aktualnie 8dc. Także raczej po @ już.
Mnie się tak czasem zdarza. Po ustąpieniu krwawienia pojawia sie lekko podbarwionym śluz, a później już normalny kolor. Szukałam kiedyś przyczyny, nie znalazłam. Usg było ok, hormony tez.

W sensie ze juz później sam sluz, tak?
Tak. Najpierw normalna miesiączka. Potem, kiedy pojawia się śluz (jeszcze niepłodny) to był taki lekko zabarwiony, a później ten sam śluz tylko juz w normalnej barwie. I potem plodny. Mam wrażenie, ze jakaś pomiesiączkowa resztka zabarwiła ten pierwszy śluz po okresie.

Kurde dziewczyny, chyba jednak wyląduje w staraczkach 2022. Owu miała być dzisiaj, w 19dc, ale testy negatywne. Miałam grypę, od czwartku w zasadzie wróciłam dopiero do żywych. Temperatura wysoka, a czytałam, że przy gorączce owulacja często nie występuje. Wiec chyba potwierdzę tę regułę. Słabo 😕

Kurde dziewczyny, chyba jednak wyląduje w staraczkach 2022. Owu miała być dzisiaj, w 19dc, ale testy negatywne. Miałam grypę, od czwartku w zasadzie wróciłam dopiero do żywych. Temperatura wysoka, a czytałam, że przy gorączce owulacja często nie występuje. Wiec chyba potwierdzę tę regułę. Słabo 😕
A może się przesunie ?

Tak. Najpierw normalna miesiączka. Potem, kiedy pojawia się śluz (jeszcze niepłodny) to był taki lekko zabarwiony, a później ten sam śluz tylko juz w normalnej barwie. I potem plodny. Mam wrażenie, ze jakaś pomiesiączkowa resztka zabarwiła ten pierwszy śluz po okresie.
To mam nadzieję że u mnie też tak będzie i nie jest to nic, czym można by się martwić.

Hej dziewczyny 😊 ja dzisiaj dołączam znowu do staraczek 😁 według aplikacji ( nie robię testów owolacyjnych) od dzisiaj zaczynają się dni płodne, owolulacja wypada 17grudnia 😊 jeśli zaczniemy starania dzisiaj i będą trwać do 17 grudnia łącznie to myślicie ze testy mogę robić wcześniej niż 10dpo? 😊 Mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi 😊 tak się zastanawiam czy jest sens czy nie 😊 I życzę wszystkim spokojnej niedzieli 💚☕🥧
ja wolę wyczekać na co najmniej 2/3 dni przed spodziewaną @, bo jak zrobię za wcześnie i będzie biel, to będę jeszcze się łudzić, że może fail start i jeszcze jest nadzieja i tak się maltretuję i muszę kilka razy przezywać testowanie. A tak zacisnę zęby, zrobię test raz i mam jasność, brak złudzeń. Wypłaczę się w poduszkę, poprawię koronę i jestem gotowa na nowy cykl… 🤴

reklama
Do góry