reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
No właśnie ja nie widzę bo za daleko , w sensie zdjęcie musiało by być bliżej zrobione . Ale niektóre dziewczyny widza wiec trzymam mocno kciuki , żeby jutro było widać jeszcze bardziej ❤️✊✊✊
Bo ja jestem takim znawcą robienia zdjęć testom 🙈 Na dodatek tam nic chyba nie ma. Ten cykl przekreśliłam gruba krecha. Jestem tyle dni po owu, że powinno już coś wyjść. Dalej robię owulacyjne bo chce zobaczyć jak wygląda ten mój szalony cykl. Ale one wgl nie jaśnieją mi... 🤦🏼‍♀️ I tylko to skłoniło mnie, żeby zrobić jeszcze test. Zrobię jutro zobaczymy czy tam coś wgl wyjdzie

Bo ja jestem takim znawcą robienia zdjęć testom 🙈 Na dodatek tam nic chyba nie ma. Ten cykl przekreśliłam gruba krecha. Jestem tyle dni po owu, że powinno już coś wyjść. Dalej robię owulacyjne bo chce zobaczyć jak wygląda ten mój szalony cykl. Ale one wgl nie jaśnieją mi... 🤦🏼‍♀️ I tylko to skłoniło mnie, żeby zrobić jeszcze test. Zrobię jutro zobaczymy czy tam coś wgl wyjdzie
Czekam na Ciebie jutro z II kreseczkami ✊❤️

A test gdzie??😁😁sikaj szybciutko hihi
Zrobiłam ale dalej to jest ledwo widoczne jeżeli jest wgl tam coś 🙈 Robię sobie weekendowa przerwę testowa, czyszczę głowę. Wyjeżdżam na weekend, może w poniedziałek albo wtorek coś jeszcze zrobię. Wtedy już nie będzie złudzeń jak wyjdzie to wyjdzie jak nie to pewnie zacznę z wami nowy cykl 😉

Zrobiłam ale dalej to jest ledwo widoczne jeżeli jest wgl tam coś 🙈 Robię sobie weekendowa przerwę testowa, czyszczę głowę. Wyjeżdżam na weekend, może w poniedziałek albo wtorek coś jeszcze zrobię. Wtedy już nie będzie złudzeń jak wyjdzie to wyjdzie jak nie to pewnie zacznę z wami nowy cykl 😉
Trzymam kciuki za fasolke 😍i udanego wypoczynku

reklama
Jade dziś na badania czy nie mam zapalenia przydatków i dostane skierowanie na laparoskopię. Mam straszne bóle brzucha, słabo mi, zawroty głowy, powinnam dostać krwawienia a go nie mam. Ewentualnie pęknięta torbiel. Coś jest nie tak. Ciąży nie będzie ale w tym momencie najmniej się tym przejmuję, moje samopoczucie jest tragiczne. Mam nadzieję, że wrócę do was z dobrymi wiadomościami i będziemy mogli się starać od nowa. 1 raz mnie spotyka taka sytuacja, nie wiem skąd to wszystko się wzięło i o co chodzi.

Do góry