Estuś
Moderator
Kurde u mnie na telefonie tez słabo widaćOki ale ostrzegam, trzeba rozjaśnić telefon na maksa i założyć okulary, żeby tam coś zobaczyć a i tak to zapewne testowa i moja głupia głowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde u mnie na telefonie tez słabo widaćOki ale ostrzegam, trzeba rozjaśnić telefon na maksa i założyć okulary, żeby tam coś zobaczyć a i tak to zapewne testowa i moja głupia głowa
Kurvva za przeproszeniem xD jak ja słyszę "to w Twojej głowie" "za bardzo chcesz" to nóż mi się w kieszeni otwiera.... Dobrze, to ja w takim razie zaczynam chcieć mniej xDA tak jeszcze wracając do lekarzy i ich pogadanek . To mi po poronieniu powiedział żeby starać się po 6 miesiącach . Genetyczka powiedziała ze 3 miesiące wystarcza a tak na prawe to , ze organizm jak nie będzie jeszcze przygotowany to do ciazy nie dojdzie . No i dobra , odczekalismy te 3 miesiące i od razu znowu wyszła ale biochemiczna poszłam do moje gin a ten mi zaczął gadki „ mówiłem poczekać 6 Msc „ i ogólnie zaczął mi truć ze ja mam to wszystko za bardzo w głowie i dlatego biochem …! Żebym głowę wyluzowała , myślałam ze wyjdę z siebie i stanę obok .
Kochana, ja niestety też nic nie widzę. Mam nadzieję, ze się nie myliszOki ale ostrzegam, trzeba rozjaśnić telefon na maksa i założyć okulary, żeby tam coś zobaczyć a i tak to zapewne testowa i moja głupia głowa
No właśnie. szkoda ze nie mowia jak mamy odpuścić. Jak to zrobić ja sie pytam? Jakoś mi tood 3 lat nie wychodzi....A tak jeszcze wracając do lekarzy i ich pogadanek . To mi po poronieniu powiedział żeby starać się po 6 miesiącach . Genetyczka powiedziała ze 3 miesiące wystarcza a tak na prawe to , ze organizm jak nie będzie jeszcze przygotowany to do ciazy nie dojdzie . No i dobra , odczekalismy te 3 miesiące i od razu znowu wyszła ale biochemiczna poszłam do moje gin a ten mi zaczął gadki „ mówiłem poczekać 6 Msc „ i ogólnie zaczął mi truć ze ja mam to wszystko za bardzo w głowie i dlatego biochem …! Żebym głowę wyluzowała , myślałam ze wyjdę z siebie i stanę obok .
Po to tu wszystkie jesteśmy, żeby ewentualnie Ci pomóc odróżnić. Ja też tych swoich testów owulacyjnych nie ogarniam.
Taak przepraszam ale miałam straszny problem z wstawieniem. One jest x razy zmniejszane i pewnie dlategoU mnie na telefonie wgl słabo widać zdjęcie, więc ciężko mi się wypowiedzieć
A tak jeszcze wracając do lekarzy i ich pogadanek . To mi po poronieniu powiedział żeby starać się po 6 miesiącach . Genetyczka powiedziała ze 3 miesiące wystarcza a tak na prawe to , ze organizm jak nie będzie jeszcze przygotowany to do ciazy nie dojdzie . No i dobra , odczekalismy te 3 miesiące i od razu znowu wyszła ale biochemiczna poszłam do moje gin a ten mi zaczął gadki „ mówiłem poczekać 6 Msc „ i ogólnie zaczął mi truć ze ja mam to wszystko za bardzo w głowie i dlatego biochem …! Żebym głowę wyluzowała , myślałam ze wyjdę z siebie i stanę obok .
No dokładnie.. kobieta straciła dziecko w 12 tyg , zachodzi w kolejna nie udana ciąże a ten jeszcze bo ja za bardzo chce . Nie kur… nie chce już i przestaje nagle myśleć - żałosne .Kurvva za przeproszeniem xD jak ja słyszę "to w Twojej głowie" "za bardzo chcesz" to nóż mi się w kieszeni otwiera.... Dobrze, to ja w takim razie zaczynam chcieć mniej xD
Nie da się , a z miesiąca na miesiąc jest tylko gorzej bo człowiek czuje presję..No właśnie. szkoda ze nie mowia jak mamy odpuścić. Jak to zrobić ja sie pytam? Jakoś mi tood 3 lat nie wychodzi....
Tak, jeszcze do tego - "to wszytsko w Twojej głowie" - dobrze, to jak nie będę myśleć to nagle pleminiki mojego mężą zaczną się ruszac? Ludzie.Nie da się , a z miesiąca na miesiąc jest tylko gorzej bo człowiek czuje presję..