reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
A tak jeszcze wracając do lekarzy i ich pogadanek . To mi po poronieniu powiedział żeby starać się po 6 miesiącach . Genetyczka powiedziała ze 3 miesiące wystarcza a tak na prawe to , ze organizm jak nie będzie jeszcze przygotowany to do ciazy nie dojdzie . No i dobra , odczekalismy te 3 miesiące i od razu znowu wyszła ale biochemiczna poszłam do moje gin a ten mi zaczął gadki „ mówiłem poczekać 6 Msc „ i ogólnie zaczął mi truć ze ja mam to wszystko za bardzo w głowie i dlatego biochem …! Żebym głowę wyluzowała , myślałam ze wyjdę z siebie i stanę obok .
Kurvva za przeproszeniem xD jak ja słyszę "to w Twojej głowie" "za bardzo chcesz" to nóż mi się w kieszeni otwiera.... Dobrze, to ja w takim razie zaczynam chcieć mniej xD

A tak jeszcze wracając do lekarzy i ich pogadanek . To mi po poronieniu powiedział żeby starać się po 6 miesiącach . Genetyczka powiedziała ze 3 miesiące wystarcza a tak na prawe to , ze organizm jak nie będzie jeszcze przygotowany to do ciazy nie dojdzie . No i dobra , odczekalismy te 3 miesiące i od razu znowu wyszła ale biochemiczna poszłam do moje gin a ten mi zaczął gadki „ mówiłem poczekać 6 Msc „ i ogólnie zaczął mi truć ze ja mam to wszystko za bardzo w głowie i dlatego biochem …! Żebym głowę wyluzowała , myślałam ze wyjdę z siebie i stanę obok .
No właśnie. szkoda ze nie mowia jak mamy odpuścić. Jak to zrobić ja sie pytam? Jakoś mi tood 3 lat nie wychodzi....

Ja to ogólnie po tych 2 biochemicznych z rzędu to chciałam sobie dać spokój z drugim dzieckiem i byłam w szoku reakcji mojego męża który powiedział żebyśmy się jeszcze nie poddawali, przebadali itp. Bo ta decyzja o drugim dziecku wyszła ode mnie i miałam wrażenie że mąż tak średnio na to przystaje, ale ciągle mówi że chce drugie i żebyśmy próbowali.

Ale to słabe, że jeszcze Ciebie obwiniał...

Kurvva za przeproszeniem xD jak ja słyszę "to w Twojej głowie" "za bardzo chcesz" to nóż mi się w kieszeni otwiera.... Dobrze, to ja w takim razie zaczynam chcieć mniej xD
No dokładnie.. kobieta straciła dziecko w 12 tyg , zachodzi w kolejna nie udana ciąże a ten jeszcze bo ja za bardzo chce . Nie kur… nie chce już i przestaje nagle myśleć - żałosne .

reklama
Do góry