reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Kurna a dla nas wszystkich tak się zapowiadało. Jeju

Bo objawy ciążowe są takie same jak i zbliżającego się okresu :) zawsze jest 50 na 50 :)

My dziś rozpoczynamy święta :) Przystrajamy cały dom :)

Cbs Christmas GIF by HULU

Bo objawy ciążowe są takie same jak i zbliżającego się okresu :) zawsze jest 50 na 50 :)

My dziś rozpoczynamy święta :) Przystrajamy cały dom :)

Cbs Christmas GIF by HULU
ojeeeej super :) my dziś idziemy do mamy na obiad, ma dla nas w prezencie nową choinkę na pniu bo od stycznia mieszkamy już na swoim i nie mamy żadnej 😁 w ogóle nasza historia pobytu w Polsce to jest masakra, książkę można napisać :D mieszkałam 3 lata w Uk, mój mąż 14, w pandemie przylecieliśmy do Polski po papiery na ślub i zamknęli nam granice rok temu to już zostaliśmy, w ciemno zamawialiśmy busa, ekipę do pakowania nas żeby to robili na kamerce i zwozili nam rzeczy busem. No i od kwietnia tamtego roku zdążyliśmy kupić mieszkanie, znalezc pełnoetatową prace, wziąć ślub i teraz tylko nam dzidzi brakuje :D ale wracając do ozdób, to nie spakowali wszystkiego z garażu i nie mam żadnych dekoracji, muszę jutro jechać na shopping 😁

Dodatkowo jeszcze imbir i kurkuma 😃 ale mam endometriozę a to jest zestaw przeciwzapalny plus dodatkowo dieta z niskim indeksem/ładunkiem glikemicznym oraz wyluczenie pszenicy z nabiałem i cukru. Dzięki temu zestawowi wyeliminowałam ból miesiączkowy praktycznie do 0 a cierpiałam bardzo. Poród był mniej bolesny jak 1 dzień okresu🙂 każdy okres od nastolatki to były wymioty, biegunka, omdlenia. Ból potrafił spowodować, że nic nie słyszałam i miałam ciemno przed oczami. Wyłam z bólu. Po prostu krzyczałam. Czułam się jakby moje podbrzusze płonęło albo na żywca wbijano mi nóż. Straszne, nie polecam ale wszystko co wyżej wymieniłam zdziałało cuda.
Tylko imbir i kurkumę bierzesz przy Endometriozie, w tabletkach? Ja też mam i chciałbym czymś złagodzić ból przy miesiączce ( chociaż mam nadzieję że się nie pojawi :) )

Dziewczyny u mnie dzieje się jakaś komedia. Nie wiem wgl co o tym myślęc. Testy ciążowe negatywne. Zrobiłam ostatnio kilka owulacyjnych. I one ciemnienia... Dziś juz prawie jednakowe dwie kreski. Objawy bardziej na okres niż na owulacje. Sluz biały mleczny. Możliwe, żeby zbliżał się kolejny pik jak jeden był 21. 11?

Dziewczyny u mnie dzieje się jakaś komedia. Nie wiem wgl co o tym myślęc. Testy ciążowe negatywne. Zrobiłam ostatnio kilka owulacyjnych. I one ciemnienia... Dziś juz prawie jednakowe dwie kreski. Objawy bardziej na okres niż na owulacje. Sluz biały mleczny. Możliwe, żeby zbliżał się kolejny pik jak jeden był 21. 11?
Ja np osttanio z ciekawosci zrobilam dzien przed okresem i mialam prawie pozytyw. Na okres tez ciemnieja niestety

reklama
Do góry