pannadarianna
Fanka BB :)
Kurna a dla nas wszystkich tak się zapowiadało. Jeju
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurna a dla nas wszystkich tak się zapowiadało. Jeju
ojeeeej super my dziś idziemy do mamy na obiad, ma dla nas w prezencie nową choinkę na pniu bo od stycznia mieszkamy już na swoim i nie mamy żadnej w ogóle nasza historia pobytu w Polsce to jest masakra, książkę można napisać mieszkałam 3 lata w Uk, mój mąż 14, w pandemie przylecieliśmy do Polski po papiery na ślub i zamknęli nam granice rok temu to już zostaliśmy, w ciemno zamawialiśmy busa, ekipę do pakowania nas żeby to robili na kamerce i zwozili nam rzeczy busem. No i od kwietnia tamtego roku zdążyliśmy kupić mieszkanie, znalezc pełnoetatową prace, wziąć ślub i teraz tylko nam dzidzi brakuje ale wracając do ozdób, to nie spakowali wszystkiego z garażu i nie mam żadnych dekoracji, muszę jutro jechać na shoppingBo objawy ciążowe są takie same jak i zbliżającego się okresu zawsze jest 50 na 50
My dziś rozpoczynamy święta Przystrajamy cały dom
U mnie też 1dc. A Ty nie Brałaś tych tabletek 2 x w tygodniu? Chyba że coś pokręciłam.Witam sie oficjalnie... w 1 dc i 11 cyklu starań... w tygodniu powinny dojść moje tabletki Niepokalanek. Jak je przyjmować dziewczyny?
Tylko imbir i kurkumę bierzesz przy Endometriozie, w tabletkach? Ja też mam i chciałbym czymś złagodzić ból przy miesiączce ( chociaż mam nadzieję że się nie pojawi )Dodatkowo jeszcze imbir i kurkuma ale mam endometriozę a to jest zestaw przeciwzapalny plus dodatkowo dieta z niskim indeksem/ładunkiem glikemicznym oraz wyluczenie pszenicy z nabiałem i cukru. Dzięki temu zestawowi wyeliminowałam ból miesiączkowy praktycznie do 0 a cierpiałam bardzo. Poród był mniej bolesny jak 1 dzień okresu każdy okres od nastolatki to były wymioty, biegunka, omdlenia. Ból potrafił spowodować, że nic nie słyszałam i miałam ciemno przed oczami. Wyłam z bólu. Po prostu krzyczałam. Czułam się jakby moje podbrzusze płonęło albo na żywca wbijano mi nóż. Straszne, nie polecam ale wszystko co wyżej wymieniłam zdziałało cuda.
Tak brałam Dostinex . Ale odstawiam źle sie po nich czuje. Dlatego teraz Niepokalanek bede braćU mnie też 1dc. A Ty nie Brałaś tych tabletek 2 x w tygodniu? Chyba że coś pokręciłam.
Ja np osttanio z ciekawosci zrobilam dzien przed okresem i mialam prawie pozytyw. Na okres tez ciemnieja niestetyDziewczyny u mnie dzieje się jakaś komedia. Nie wiem wgl co o tym myślęc. Testy ciążowe negatywne. Zrobiłam ostatnio kilka owulacyjnych. I one ciemnienia... Dziś juz prawie jednakowe dwie kreski. Objawy bardziej na okres niż na owulacje. Sluz biały mleczny. Możliwe, żeby zbliżał się kolejny pik jak jeden był 21. 11?
O nieee złe wiadomościJa np osttanio z ciekawosci zrobilam dzien przed okresem i mialam prawie pozytyw. Na okres tez ciemnieja niestety