reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Robilam ten sam test co wczoraj ale zalany nie wiem jakim cudem...🤦‍♀️
Mocz wylalam wiec z porannego juz nic nie zrobie a przy wczesnej ciąży nie widze sensu robienia z innego bo marne szanse że wyjdzie. No nic jutro powtorze 😒🙄Ale jakos mnie to niepokoi, że przestało mi cokolwiek dolegać...ehh akurat niedziela to nawet na bete człowiek nie pójdzie no trudno. Jutro odwiedzę z rana od razu laboratorium 😀 ja juz nie spie bo synek mnie obudzil, teraz poszedl spac a mi sie juz nie chce 😵‍💫 dziś goście wiec chyba pojde cos zaczaac przygotowywac, jutro odwiedzinki u tesciowej 🥲 ahh wspaniałe 2 dni się zapowiadają 😂🤣 szyjka w każdym bądź razie cały czas twarda i wysoko 🤷‍♀️ ale mam wrażenie jakieś, że nic z tego nie będzie. Od wczorajszego południa już w ogóle nie boli mnie brzuch i takie mam przeczucie po prostu że mogło zacząć się coś dziać i kolejny biochem albo nic z tego. Jutro beta to rozwieje wątpliwości po prostu 🥰 Zobacze czy jest sie na co nastawiac czy nie 😁😄 miłego dzionka 😀 odezwę się jak znajdę czas w tym dzisiejszym sajgonie 🤠
Mam nadzieje, że zobacze kreseczki u tych co miały testować 🥰😇

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Nie martwcie sie. Zrobilam pinka i tez biel 😂😂😂 mam wrazenie ze ten wczorajszy byl fałszywy. Obliczylam wszystko i nie ma opcji ze taki by wyszedl 8 dni po piku. No nie ma opcji. Dzis jest 9 dni po piku a z synem bete mialam 18.7 dopiero 12 dni po piku. Tak mi wlasnie cos smierdziala sprawa. Ale znowu zaczal sie ten bol na @. Trwa już od piątku. Także spokojnie czekam bo jeszcze do terminu okresu mam kilka dni. Planowana miesiaczka miedzy 8 a 11 grudnia takze w sumie calkiem sporo 😃
Na pewno te bole bardzo mnie niepokoją. Nie sa jakies powaznie bolesne ale takie no jakby zaraz okres mial byc a go nie ma. Raz sie bol pojawia i trwa tak jednostajnie a zaraz go wcale nie ma. Mam nadzieje, że to na ciążę bo jesli nie to sie strasznie boje że to endometrioza zaczęła dynamiczne szaleństwa bo na prawde nigdy mi sie nie zdarzyky bole okresowe juz tydzien po owulacji.
Takze czekam z wami 😃😁

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja już narazie kończę analizować i stwierdzam, że co ma być to będzie. Albo za kilka dni przywitam się na sierpniowkach albo z okresem. Po tym negatywnym pinku chwile miałam załamke ale mój mnie otrząsnął, że przecież jest jeszcze bardzo wcześnie i kilka dni czasu aby coś wyszło i faktycznie jakoś mi się lepiej zrobiło. Myślalam też sporo o was, które się długo starają i jakoś żyją więc ja też dam radę jeśli starania będą trwały dużo dłużej. Chyba muszę sobie znaleźć jakieś zajęcie bo moja nerwicowa głowa lubi za dużo analizować 😂

Ja już narazie kończę analizować i stwierdzam, że co ma być to będzie. Albo za kilka dni przywitam się na sierpniowkach albo z okresem. Po tym negatywnym pinku chwile miałam załamke ale mój mnie otrząsnął, że przecież jest jeszcze bardzo wcześnie i kilka dni czasu aby coś wyszło i faktycznie jakoś mi się lepiej zrobiło. Myślalam też sporo o was, które się długo starają i jakoś żyją więc ja też dam radę jeśli starania będą trwały dużo dłużej. Chyba muszę sobie znaleźć jakieś zajęcie bo moja nerwicowa głowa lubi za dużo analizować 😂
ja w ogóle nie robiłam pinka. Mieli w aptece jakieś takie. Nigdy wcześniej go nie robiłam

Załączniki

• IMG_7249.jpg
    IMG_7249.jpg
    64,1 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Do góry