U
użytkowniczka Co
Gość
Ja czułam zagnieżdżenie w dwóch ciążach jako okropny chwilowy ból w macicy. Dokładnie 6 dni po owulacji. Ale plamienia nie miałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W tamtym miesiącu miałam pik tylko raz, dlatego dziwi mnie to trochę. Może jakaś podwójna owulacjaFaktycznie długo się trzyma. Moze takie testy ze dluzej pokazuja bo sa bardzo czule
Ja miałamA któraś z Pań miała plamienie sugerujące zagnieżdżenie zarodka ?
Ja też czekam ile po owu?Nie ma opcji, jutro robię test… nie pamietam kiedy się tak zle czułam. Masakra, nie wiem o co chodzi.
dużo moich znajomych nie miało żadnego plamienia implantacyjnego, ja jak zaszłam w ciąże to tez nic
Ja miałam w pierwszej w terminie miesiączki Teraz miałam 7 dni po coś ale czy to to pewności nie mamA któraś z Pań miała plamienie sugerujące zagnieżdżenie zarodka ?
Sie zaraz okaze ze obie wjedziemy w 2022 z blizniakami bo ja juz nie wiem kiedy mialam tą owu i czy bylo 1 jajo czy 2W tamtym miesiącu miałam pik tylko raz, dlatego dziwi mnie to trochę. Może jakaś podwójna owulacja
podwójne szanseW tamtym miesiącu miałam pik tylko raz, dlatego dziwi mnie to trochę. Może jakaś podwójna owulacja
9 dni. Jutro 10Ja też czekam ile po owu?