reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Mam nadzieję, bo plamienie jest brązowe więc mam nadzieję. Jutro wizyta na 13.30
Ja bym poszła na twoim miejscu dorobić jeszcze progesteron. Po wyniku można będzie określić jaka dawke leku dobrać bądź np nie będzie trzeba w ogóle bo plamienia mogą być resztką z implantacji dlatego brązowe. Albo w najgorszym wypadku czy leki w ogóle pomogą (tego oczywiście pod uwagę nie bierzemy) ale lekarz miałby więcej informacji skąd plamienie

reklama
Ja bym poszła na twoim miejscu dorobić jeszcze progesteron. Po wyniku można będzie określić jaka dawke leku dobrać bądź np nie będzie trzeba w ogóle bo plamienia mogą być resztką z implantacji dlatego brązowe. Albo w najgorszym wypadku czy leki w ogóle pomogą (tego oczywiście pod uwagę nie bierzemy) ale lekarz miałby więcej informacji skąd plamienie
Zgadzam się, też bym sprawdziła.

A ja próbuje wysiedzieć w robocie, bo tak mnie zaczęły piec wargi sromowe, że się wiercę masakrycznie. Czuje takie ciepło, że szok. Kurna co jeszcze dzisiaj może byc nie tak. Oczy na zapałki, stary w domu przerazony, dostałam wycenę reflektorów po tej kolizji (na szczęście nie ja to pokrywam, ale sam fakt że jestem bez auta mnie przeraża). Do tego zimno, wieje, pojechałabym na jakieś długie wakacje gdzieś na Cypr, czy gdziekolwiek w słoneczko :( :D

Witam sie z wami testy dotarły 🙈
Dzisiaj 11 dzien po Piku. Nie wiem co myśleć hehe bo widze jakiś cień cienia.
W pierwszej ciąży była lekka kreseczka ale juz widpczna gołym okiem 3 dni przed okresem.. no sle inny test itp. Nie wiem co myslec hehe. Brzuch lekko wydęty chwilami pobolewa piersi delikatnie bolą szyjka wysoko twarda zamknięta 🙈🙈no musze wam powiedzieć że robi mi to nadzieję ale z racji tego że nie znam tych testów staram sie nie podniecać

Witam sie z wami testy dotarły 🙈
Dzisiaj 11 dzien po Piku. Nie wiem co myśleć hehe bo widze jakiś cień cienia.
W pierwszej ciąży była lekka kreseczka ale juz widpczna gołym okiem 3 dni przed okresem.. no sle inny test itp. Nie wiem co myslec hehe. Brzuch lekko wydęty chwilami pobolewa piersi delikatnie bolą szyjka wysoko twarda zamknięta 🙈🙈no musze wam powiedzieć że robi mi to nadzieję ale z racji tego że nie znam tych testów staram sie nie podniecać
Najlepiej wrzuć zdjęcie, pomozemy :)

reklama
Jutro rano powtórzę i zobaczymy 🙈może to tylko kreska fabryczna
Dawaj go tu 😀
Ja jak swoj wrzucilam z ciazy z dynkiem to wsrod chyba z 10 osob widzialam tylko ja i 1 grupowiczka (jak sie okazalo potem bylysmy razem na grudniowych 2020). Wszystkie mi mowili ze nic nie ma ale my widzialysmy i prosze bardzo. Mam syna. Takze nie gadaj tylko nam tu wrzucaj. Okreslimy co widzimy 😃

Do góry