reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Zaczął mnie boleć brzuch jak na miesiączkę. Przeważnie ból zaczyna się z dzień/dwa przed a do okresu jeszcze 8 dni...leżę i chyba zaraz wezmę no spę. Okres na pewno wcześniej nie przyjdzie bo mam regularne i po piku zwykle wypada 14/15 dni zanim nadejdzie a sprawdzam od maja. Boje się, że moja endometrioza jakoś ewoluowała czy coś złego się dzieje 😕 bo jeszcze mam takie spuchnięte podbrzusze jak mam podczas @
Obawiam się o co chodzi...
Jeszcze ta powieka mi od rana drga już wytrzymać nie mogę tak mnie to irytuje, że zaraz sobie wydłubię to oko widelcem.
Kurde wstaje po tą no spę 😕
Edit. Jeszcze lędźwie doszły 😑

Zaczął mnie boleć brzuch jak na miesiączkę. Przeważnie ból zaczyna się z dzień/dwa przed a do okresu jeszcze 8 dni...leżę i chyba zaraz wezmę no spę. Okres na pewno wcześniej nie przyjdzie bo mam regularne i po piku zwykle wypada 14/15 dni zanim nadejdzie a sprawdzam od maja. Boje się, że moja endometrioza jakoś ewoluowała czy coś złego się dzieje 😕 bo jeszcze mam takie spuchnięte podbrzusze jak mam podczas @
Obawiam się o co chodzi...
Jeszcze ta powieka mi od rana drga już wytrzymać nie mogę tak mnie to irytuje
Ja tak z powieką miałam w ciąży z synkiem. Moimi pierwszymi objawami był okropny katar aż do 7tc i drgająca powieka🙂 Okropne uczucie.

Ja tak z powieką miałam w ciąży z synkiem. Moimi pierwszymi objawami był okropny katar aż do 7tc i drgająca powieka🙂 Okropne uczucie.
Gdyby faktycznie było tak, że lekarz miał rację i jest po owu no to byłby dziś 6/7 dzień po pewnie ale bardziej obstawiam pik więc 4/5 dni po. Nie przypisuje tego objawą chyba raczej bo za wczesnie.
Zreszta teraz to ja juz nie wiem kiedy zaczelam odczuwac w tamtych ciazach jakies objawy i jakie one byly. Na pewno kilka dni przed pozytywnym testem ale co mi sie dzialo to ja juz nie pamietam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gdyby faktycznie było tak, że lekarz miał rację i jest po owu no to byłby dziś 6/7 dzień po pewnie ale bardziej obstawiam pik więc 4/5 dni po. Nie przypisuje tego objawą chyba raczej bo za wczesnie.
Zreszta teraz to ja juz nie wiem kiedy zaczelam odczuwac w tamtych ciazach jakies objawy i jakie one byly. Na pewno kilka dni przed pozytywnym testem ale co mi sie dzialo to ja juz nie pamietam
Nie nakręcaj się, zrelaksuj, zajmij glowe czymś innym i za kilka dni testuj 😁

Nie nakręcaj się, zrelaksuj, zajmij glowe czymś innym i za kilka dni testuj 😁
Js sie obawiam, że moja endometrioza wariuje, absolutnie nie sadze ze to ciazowe objawy czy cokolwiek co napisalam w poprzedniej wiadomosci bo to totalnie za wczesnie i to wiem. Bardzo sie boje jakiegos stanu zapalnego, torbieli czy pogorszenia endometriozy bo wtedy tak puchnie tez brzuch 😭

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry