reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Zaczął mnie boleć brzuch jak na miesiączkę. Przeważnie ból zaczyna się z dzień/dwa przed a do okresu jeszcze 8 dni...leżę i chyba zaraz wezmę no spę. Okres na pewno wcześniej nie przyjdzie bo mam regularne i po piku zwykle wypada 14/15 dni zanim nadejdzie a sprawdzam od maja. Boje się, że moja endometrioza jakoś ewoluowała czy coś złego się dzieje 😕 bo jeszcze mam takie spuchnięte podbrzusze jak mam podczas @
Obawiam się o co chodzi...
Jeszcze ta powieka mi od rana drga już wytrzymać nie mogę tak mnie to irytuje, że zaraz sobie wydłubię to oko widelcem.
Kurde wstaje po tą no spę 😕
Edit. Jeszcze lędźwie doszły 😑

Zaczął mnie boleć brzuch jak na miesiączkę. Przeważnie ból zaczyna się z dzień/dwa przed a do okresu jeszcze 8 dni...leżę i chyba zaraz wezmę no spę. Okres na pewno wcześniej nie przyjdzie bo mam regularne i po piku zwykle wypada 14/15 dni zanim nadejdzie a sprawdzam od maja. Boje się, że moja endometrioza jakoś ewoluowała czy coś złego się dzieje 😕 bo jeszcze mam takie spuchnięte podbrzusze jak mam podczas @
Obawiam się o co chodzi...
Jeszcze ta powieka mi od rana drga już wytrzymać nie mogę tak mnie to irytuje
Ja tak z powieką miałam w ciąży z synkiem. Moimi pierwszymi objawami był okropny katar aż do 7tc i drgająca powieka🙂 Okropne uczucie.

Ja tak z powieką miałam w ciąży z synkiem. Moimi pierwszymi objawami był okropny katar aż do 7tc i drgająca powieka🙂 Okropne uczucie.
Gdyby faktycznie było tak, że lekarz miał rację i jest po owu no to byłby dziś 6/7 dzień po pewnie ale bardziej obstawiam pik więc 4/5 dni po. Nie przypisuje tego objawą chyba raczej bo za wczesnie.
Zreszta teraz to ja juz nie wiem kiedy zaczelam odczuwac w tamtych ciazach jakies objawy i jakie one byly. Na pewno kilka dni przed pozytywnym testem ale co mi sie dzialo to ja juz nie pamietam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gdyby faktycznie było tak, że lekarz miał rację i jest po owu no to byłby dziś 6/7 dzień po pewnie ale bardziej obstawiam pik więc 4/5 dni po. Nie przypisuje tego objawą chyba raczej bo za wczesnie.
Zreszta teraz to ja juz nie wiem kiedy zaczelam odczuwac w tamtych ciazach jakies objawy i jakie one byly. Na pewno kilka dni przed pozytywnym testem ale co mi sie dzialo to ja juz nie pamietam
Nie nakręcaj się, zrelaksuj, zajmij glowe czymś innym i za kilka dni testuj 😁

Nie nakręcaj się, zrelaksuj, zajmij glowe czymś innym i za kilka dni testuj 😁
Js sie obawiam, że moja endometrioza wariuje, absolutnie nie sadze ze to ciazowe objawy czy cokolwiek co napisalam w poprzedniej wiadomosci bo to totalnie za wczesnie i to wiem. Bardzo sie boje jakiegos stanu zapalnego, torbieli czy pogorszenia endometriozy bo wtedy tak puchnie tez brzuch 😭

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry