reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

U mnie 10dc. Owulacje mam dopiero 17/18dc😣 więc dopiero 4/5 grudzień. Od dzisiaj co 2 dni będziemy się starać, a od 1 grudnia codziennie. W tym miesiącu nie robię testów owulacyjnych, nie chcę się za dużo stresować.
Ktoś jest tutaj na grupie kto ma podobnie cykl?

reklama
Ja mam wyjatkowo ladna cere teraz. Nigdy takiej nie mialam...no moze jako dziecko. Moj nawet ostatnio sie pytal czy mam makijaz bo mam taka ladna cere. Nie zmienilam diety a kosmetyki od conajmniej maja ciagle te same. Ciekawe czego to sprawka...moze faktycznie podwojna owulacja haahha...mogla by mi taka twarz zostac :D

Ja mam wyjatkowo ladna cere teraz. Nigdy takiej nie mialam...no moze jako dziecko. Moj nawet ostatnio sie pytal czy mam makijaz bo mam taka ladna cere. Nie zmienilam diety a kosmetyki od conajmniej maja ciagle te same. Ciekawe czego to sprawka...moze faktycznie podwojna owulacja haahha...mogla by mi taka twarz zostac :D
Ja mam wyjątkowo okropną😅 uroki odstawienia tabletek. Co chwilę mnie wysypuje, ale najgorsze jest to, że nigdy nie znika tylko zostają czerwone blizny, choć stosuję świadomą pielęgnacje i nic złego dla mojej cery nie robię. Już mam dość.

Ja mam wyjątkowo okropną😅 uroki odstawienia tabletek. Co chwilę mnie wysypuje, ale najgorsze jest to, że nigdy nie znika tylko zostają czerwone blizny, choć stosuję świadomą pielęgnacje i nic złego dla mojej cery nie robię. Już mam dość.
Ja wlasnie po odstawieniu tabletek mialam lepsza. Na tabsach mialam okropne syfy az takie gule mimo ze zmienialam 4 razy. Masakra byla...

Dzis 19 dc i test juz jasny wiec po owulacji. Czekamy teraz :D

Załączniki

• 20211127_094116.jpg
    20211127_094116.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 63
A ja chyba nie dotrwam do testowania... 😒 6 dni po piku pojawiło się plamienie. Ostatnia miesiączkę miałam 21.09 (karmie piersią) coś się przyblokowało. Zobaczymy czy się rozkręci. Na dodatek chyba dopada mnie jakąś choroba. Kręgosłup tak mnie boli jakbym nie wiem co robiła. Nie miałam tak nigdy na @. Dziwny ten cykl oj dziwny. Niby na @Za wcześnie a tu plamienie

A ja chyba nie dotrwam do testowania... 😒 6 dni po piku pojawiło się plamienie. Ostatnia miesiączkę miałam 21.09 (karmie piersią) coś się przyblokowało. Zobaczymy czy się rozkręci. Na dodatek chyba dopada mnie jakąś choroba. Kręgosłup tak mnie boli jakbym nie wiem co robiła. Nie miałam tak nigdy na @. Dziwny ten cykl oj dziwny. Niby na @Za wcześnie a tu plamienie
Jak 6 dni po piku to może zagnieżdżenie i stąd plamienie.

A ja chyba nie dotrwam do testowania... [emoji19] 6 dni po piku pojawiło się plamienie. Ostatnia miesiączkę miałam 21.09 (karmie piersią) coś się przyblokowało. Zobaczymy czy się rozkręci. Na dodatek chyba dopada mnie jakąś choroba. Kręgosłup tak mnie boli jakbym nie wiem co robiła. Nie miałam tak nigdy na @. Dziwny ten cykl oj dziwny. Niby na @Za wcześnie a tu plamienie
Powiem Ci, ze przy pierwszej ciazy, wlasnie ok. Tygodnia po owulacji mialam podobne objawy - czulam się, jakby mnie choroba miala rozłożyć, plecy tez bolaly a później później okazało, że to ciaza [emoji87]

reklama
Do góry