reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Hej dziewczyny, skończyłam nadrabiać zaległości, ależ tu produkujecie😀 nie wiem czy pamiętacie jak pisałam w poniedziałek, że byłam z mężem na SOR. Okazało się, że ten ból ramion to covid. Ja od wczoraj wieczorem mam gorączkę i wszystko mnie boli, test mam umówiony na jutro. I tak się zastanawiam, czy zawiesić starania (owu za ok. 5 dni, dziś 5dc)? Zakładam, że do tego czasu wydobrzeję, mąż już czuje się ok, oboje jesteśmy po dwóch dawkach szczepionki, niestety nie zdążyliśmy z trzecią dawką - mogliśmy przyjąć od 6.12. Co myślicie? Działać, czy dać sobie spokój w tym cyklu? Na chłopski rozum jeśli mi przejdzie do kilku dni (na to liczę), to trochę szkoda mi całego cyklu...

reklama
Hej dziewczyny, skończyłam nadrabiać zaległości, ależ tu produkujecie😀 nie wiem czy pamiętacie jak pisałam w poniedziałek, że byłam z mężem na SOR. Okazało się, że ten ból ramion to covid. Ja od wczoraj wieczorem mam gorączkę i wszystko mnie boli, test mam umówiony na jutro. I tak się zastanawiam, czy zawiesić starania (owu za ok. 5 dni, dziś 5dc)? Zakładam, że do tego czasu wydobrzeję, mąż już czuje się ok, oboje jesteśmy po dwóch dawkach szczepionki, niestety nie zdążyliśmy z trzecią dawką - mogliśmy przyjąć od 6.12. Co myślicie? Działać, czy dać sobie spokój w tym cyklu? Na chłopski rozum jeśli mi przejdzie do kilku dni (na to liczę), to trochę szkoda mi całego cyklu...
Jak macie siłę to działać 🙂

Dobra wysechł. Faktycznie ten z dziś najciemniejszy. I przed chwila dostalam mega kłucia jajnika lewego tego z ktorego niby miala byc 2 owulacja no ale to nie jest tak ze 2 owu jest w ciagu 24h jak jest podwojna?
Seks byl wczoraj rano i wczoraj wieczor. Myslicie ze doprawic dzis na wieczor jeszcze? Czy dac juz chlopu spokoj 😂 (wieczorne sexy to byla akurat jego inicjatywa wczoraj 😅 mowil ze siusiaka musi dorobic)
A ciążowe jakie bedziesz używać? Bo akurat chce zamawiać

Jeśli będziecie się czuć ok to przeciwwskazan nie ma
:)

Ja wiem że nic nie wiem - endometrium jako takie, krwiaka nigdzie nie ma, więc czekamy, są 3 opcje, albo się poroni albo CP albo jakimś cudem będzie ok i będę odszczekiwać wszystko co mówiłam o tym że jak był okres to ciąży nie ma 😂

Tak że na razie postawa wyczekującą, mam wizytę za 2 tygodnie

Ostatnia edycja:
reklama
Ja wiem że nic nie wiem - endometrium jako takie, krwiaka nigdzie nie ma, więc czekamy, są 3 opcje, albo się poroni albo CP albo jakimś cudem będzie ok i będę odszczekiwać wszystko co mówiłam o tym że jak był okres to ciąży nie ma 😂

Tak że na razie postawa wyczekującą, mam wizytę za 2 tygodnie
A to krwawienie nadal jeszcze jest?

Do góry