Jula19
Fanka BB :)
Wydaje mi się że ten z dzisiaj jest ciemniejszy niż ten, który był ostatnio.Zrobilam teraz test owulacyjny i taki. To ja juz nie wiem czy pik był czy to jest pik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wydaje mi się że ten z dzisiaj jest ciemniejszy niż ten, który był ostatnio.Zrobilam teraz test owulacyjny i taki. To ja juz nie wiem czy pik był czy to jest pik
Zobacze jak wyschnie jaki bedzie w porownaniu do tamtychWydaje mi się że ten z dzisiaj jest ciemniejszy niż ten, który był ostatnio.
Tak sie martwiłas ze wyłapac nie mozesz to teraz bedzie przez tydzien PikZrobilam teraz test owulacyjny i taki. To ja juz nie wiem czy pik był czy to jest pik
Chyba takTak sie martwiłas ze wyłapac nie mozesz to teraz bedzie przez tydzien Pik
Nie sądzęDziewczyny, czy znieczulenie używane przy wyrywaniu zęba i ewentualny antybiotyk po wyrywaniu może spowodować jakieś problemy z owulacją która powinna być ok 5 dni później ? Zdanie lekarzy jest różne więc pytam was
No widzisz. Wtedy na tamtej focie jak wrzuciłaś po zrobieniu testu na moje oko troche brakowało koloru. A te z dziś są bardziej intensywne.Dobra wysechł. Faktycznie ten z dziś najciemniejszy. I przed chwila dostalam mega kłucia jajnika lewego tego z ktorego niby miala byc 2 owulacja no ale to nie jest tak ze 2 owu jest w ciagu 24h jak jest podwojna?
Seks byl wczoraj rano i wczoraj wieczor. Myslicie ze doprawic dzis na wieczor jeszcze? Czy dac juz chlopu spokoj (wieczorne sexy to byla akurat jego inicjatywa wczoraj mowil ze siusiaka musi dorobic)
A kiedy planujesz testować? Ja w tym cyklu nie robilam testów,ale bylam u lekarza i powiedział, że celuje, że owulacja będzie wlasnie ok.20-21.11,Ja pamiętam, że któraś z was miała pik wtedy co ja ale nie pamiętam kto[emoji2372][emoji85] 21 listopada. Zastanawiam się kto będzie testował w podobnym terminie co ja [emoji28]