reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Dzień Dobry,
Dziewczyny szybkie pytanie... Jestem aktualnie w 23 dc (cykle zwykle 28 dni) owu szacuje na 12-13 dc. A dziś kolejny już dzień odczuwam nudności, pierwsze jakieś 2 dni wstecz, ale to kilka minut, a dziś cały dzień. Musiałam się powstrzymywać żeby nie wysiąść z autobusu. Nie wymiotuje, nie boli mnie brzuch, ale mam takie poczucie jakby się powoli zbierało. Sądziłam, że to może jakaś "jelitówka", ale jak dotąd żadne inne rewelacje się nie pojawiają. W brzuchu lekko bulgocze i jajniki zakłują od czasu do czasu. Siostra sugeruje, żeby zrobić test, ale to totalnie za wcześnie 😂 Czy któraś z Was tak miała? To raczej nie zatrucie, nie jadłam nic na mieście, a od kilka dni jem tak zdrowo jak nigdy 🤣 Jeśli pytanie jest głupie to przepraszam, ale same wiecie jak działa kobieca psychika złakniona dwóch kresek 😍

Dzień Dobry,
Dziewczyny szybkie pytanie... Jestem aktualnie w 23 dc (cykle zwykle 28 dni) owu szacuje na 12-13 dc. A dziś kolejny już dzień odczuwam nudności, pierwsze jakieś 2 dni wstecz, ale to kilka minut, a dziś cały dzień. Musiałam się powstrzymywać żeby nie wysiąść z autobusu. Nie wymiotuje, nie boli mnie brzuch, ale mam takie poczucie jakby się powoli zbierało. Sądziłam, że to może jakaś "jelitówka", ale jak dotąd żadne inne rewelacje się nie pojawiają. W brzuchu lekko bulgocze i jajniki zakłują od czasu do czasu. Siostra sugeruje, żeby zrobić test, ale to totalnie za wcześnie 😂 Czy któraś z Was tak miała? To raczej nie zatrucie, nie jadłam nic na mieście, a od kilka dni jem tak zdrowo jak nigdy 🤣 Jeśli pytanie jest głupie to przepraszam, ale same wiecie jak działa kobieca psychika złakniona dwóch kresek 😍
Niestety nudności przed terminem miesiączki nie oznaczają ciąży ale test zawsze możesz zrobić. 😉

Cześć dziewczyny :) Witam się na tym wątki z Wami i bardzo się cieszę że takowy powstał :) mam już 1 dziecko, nastolatka i staramy się o rodzeństwo .
Ja niestety jestem już grubo po 20 ;), jak widać po nicku :D i martwię się tym nieco bo wszędzie piszą że po 35 plus to już nie jest łatwo. Czy któraś z Was też jest w podobnych ramach czasowych :)?
34 😉

Dzień Dobry,
Jesli są objawy to i test wyjdzie. Jesli test bedzie negatywny nie beda to objawy ciazowe. Zrob a sie dowiesz. Jesli sa juz takie objawy ciazowe to nie ma opcji ze na tescie nic by nie wyszlo.

Nie trać nadziei, ja właśnie dziś dowiedziałam się że jestem w pierwszej ciazy. 33 lata. 15 cykl starań. Udało sie dopiero po drugim cyklu z clo i w miesiącu gdy w ogóle o tym nie myślałam bo pracowałam po 12 godzin. Powodzenia kochana
Bardzo się cieszę, że się udało :) Rośnijce zdrowia ❤️
A my dalej się staramy i nie odpuszczamy :) jeszcze tydzień do miesiączki, ale już mam plan na następny cykl. Ostatni w tym roku. Oby był owocny 😉

reklama
Mnie jakos dziwnie cycki w tym msc bolą nie są takie ciężkie póki co w odczuciu momentami mnie jakby szarpią🤔🤔 sutki jakos mnie chwilami szczypią hahha dziwne 🙈 podbrzusze juz od wczoraj coś ćmi i jajniki chwilami bolą. Tamtego msc miałam podobnie 5 dni po owulacji . No ciekawa jestem czy wbrew tej podwyższonej prolaktynie była ta owulacja czy nie 🙈🙈🙈

P.S a może to przez te leki takie te cycki dziwne 😅ktoś cos?

Do góry