L
reklama
olka11135
Fanka BB :)
Ja tak panikuje a patrzcie. Na bank dzisiaj pik się pojawi spoko akurat jutro mi ginekolog potwierdzi czy owu byla czy jest czy bedzie
Niestety to był ostatni test owu z tej firmy. Przyszły mi dziś inne ale widzę, że chyba gorsze są...zobaczymy
Owocnych starań
L
Lebkuchen_mum
Gość
Już były z rana także raczej dziś go już nie będę męczyłaOwocnych starań
Madzia86G
Co męczyła ! Tam wyciskaj go jak cytrynę, nie ma zmiłujJuż były z rana także raczej dziś go już nie będę męczyła
L
Lebkuchen_mum
Gość
HaahahahaCo męczyła ! Tam wyciskaj go jak cytrynę, nie ma zmiłuj
Luna88
Może jakiś krwiak się oczyszcza...Ja czekam na betę dzisiejszą ale kreska na teście ciemniejsza niż wczoraj przy takim krwawieniu zależy mi tylko by nie była to ektopowa…
kasiaa91
Tak, okres od kilku dni (tzn krwawienie wyglądające jak pełen okres) i mam pozytywne testy, dzisiaj mocniejsza krecha niż wczorajChyba nie doczytałam poprzednich wiadomości albo coś pominęłam ... masz okres i pozytywny test?
Koniecznie daj znać jak będziesz miała wyniki
Jula19
Mi jak się oproznial krwiak to miałam plamienie raczej takie brazowe :/Może jakiś krwiak się oczyszcza...
Jula19
Kiedy masz wizytę?Tak, okres od kilku dni (tzn krwawienie wyglądające jak pełen okres) i mam pozytywne testy, dzisiaj mocniejsza krecha niż wczoraj
reklama
kasiaa91
NieProgesteron tez zrobilas?
Podziel się: