reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
To dalej bardzo wysoki na ten moment ciąży progeste

Ja przyrost bhcg w środę 17.11 70,05
poniedziałek 22.11 740,83
Przyrost dobry..
Aczkolwiek progesteron z 19,3 spadł na 15,5 .. cały czas mam niski nie wiem co o tym mam myśleć
Właśnie niepokojące to trochę jest ale tak sobie myślę że gdyby było coś nie tak to beta też nie byłaby za wysoka...Robisz 3 badanie progesteronu?? Bo ja sama nie wiem co robić. Na pewno umowie się na wizytę do lekarza ale i tak jeszcze wcześnie. Wiem że progesteron wydzielany jest pulsacyjnie więc mogliśmy trafić na moment kiedy było go mniej...

Miałam monitoring, owulacja między 12-15 listopada. Mam długie cykle średnio 31 dni.

Teoretycznie można próbować od 8 dni po owulacji. W praktyce jeżeli do zagnieżdżenia doszło później to beta wyjdzie dopiero 14 dni po owulacji. No ale 29.11 powinna już być pewna. Więc pytanie jak do tego pochodzisz - jak na luzie możesz zrobić w piątek/sobotę i powtórzyć w poniedziałek jak wyjdzie negatywna

Te 2 na dole z dziś. Ten na samym dole robiony przed chwila a ten wyzej o 7. Co myslicie? Dzieje sie cos? Bo ja juz zglupialam. Mam wrazenie ze ciemnieje bardziej. A przynajmniej kreska na pewno wyszła szybciej niz w ostatnich dniach. Moze ja swiruje a to pika bede miec

Załączniki

• Screenshot_20211123-101155_Gallery.jpg
    Screenshot_20211123-101155_Gallery.jpg
    340,4 KB · Wyświetleń: 70
  • 20211123_101422.jpg
    20211123_101422.jpg
    954,8 KB · Wyświetleń: 72
Te 2 na dole z dziś. Ten na samym dole robiony przed chwila a ten wyzej o 7. Co myslicie? Dzieje sie cos? Bo ja juz zglupialam. Mam wrazenie ze ciemnieje bardziej. A przynajmniej kreska na pewno wyszła szybciej niz w ostatnich dniach. Moze ja swiruje a to pika bede miec

Według mnie ciemnieją - ale pik jeszcze przed Tobą

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry