reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Ja ostatnie cykle po 26-27 dni wiec nic nie zapowiadało takiego długiego cyklu. Było wiele nadzieji ale testy w 25dc, 28dc i 30dc były negatywne wiec juz nie ma sensu testować 😔😔
Cos się rozregulowało.
No i żeby było jeszcze zabawniej to u mnie przez 3 miesiace potrafia być cykle 27-29 dniowe. Ja okres miałam jak w zegarku jak brałam duphaston z estrofemem. W czwartek ide do gina mam nadzieję ze coś mi poradzi więcej niż tylko stwierdzenie, że taka moja uroda....

Ja chyba też mam prolaktyne podwyższoną bo jak nacisnęłam sutki to z jednego pociekło kilka kropelek takich przezroczystych ale 4 miesiące temu przestałam karmić więc może dlatego tak. Słyszałam, że tak może być jeszcze rok po skończeniu karmienia. Dziś po 20 zaczynam 15 dc i w sumie dalej testy negatywne a mnie już piersi kłują, śluz typowo owulacyjny. Czuję jakbym już owu miała...może znowu przed pikiem jest...🤔

Ja chyba też mam prolaktyne podwyższoną bo jak nacisnęłam sutki to z jednego pociekło kilka kropelek takich przezroczystych ale 4 miesiące temu przestałam karmić więc może dlatego tak. Słyszałam, że tak może być jeszcze rok po skończeniu karmienia. Dziś po 20 zaczynam 15 dc i w sumie dalej testy negatywne a mnie już piersi kłują, śluz typowo owulacyjny. Czuję jakbym już owu miała...może znowu przed pikiem jest...🤔
A na monitoring nie idziesz?

reklama
A na monitoring nie idziesz?
Nieee. 120€ jedna wizyta u mnie 😂😂
Sprawdzałam kilka razy progesteronem i miesiac temu potwierdzona owu przez ginekologa wiec jestem pewna, że co miesiąc ta owulacja jest 😊 przeważnie między 12/15 dc ale 2 cykle temu mi się przesunęła i pika miałam dopiero w 18 dc. Progesteron 8 dni po piku wychodził mi około 20 więc ewidentnie ta owu się odbyła 😃 także czekam...

Do góry