reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Ja ostatnie cykle po 26-27 dni wiec nic nie zapowiadało takiego długiego cyklu. Było wiele nadzieji ale testy w 25dc, 28dc i 30dc były negatywne wiec juz nie ma sensu testować 😔😔
Cos się rozregulowało.
No i żeby było jeszcze zabawniej to u mnie przez 3 miesiace potrafia być cykle 27-29 dniowe. Ja okres miałam jak w zegarku jak brałam duphaston z estrofemem. W czwartek ide do gina mam nadzieję ze coś mi poradzi więcej niż tylko stwierdzenie, że taka moja uroda....

Ja chyba też mam prolaktyne podwyższoną bo jak nacisnęłam sutki to z jednego pociekło kilka kropelek takich przezroczystych ale 4 miesiące temu przestałam karmić więc może dlatego tak. Słyszałam, że tak może być jeszcze rok po skończeniu karmienia. Dziś po 20 zaczynam 15 dc i w sumie dalej testy negatywne a mnie już piersi kłują, śluz typowo owulacyjny. Czuję jakbym już owu miała...może znowu przed pikiem jest...🤔

Ja chyba też mam prolaktyne podwyższoną bo jak nacisnęłam sutki to z jednego pociekło kilka kropelek takich przezroczystych ale 4 miesiące temu przestałam karmić więc może dlatego tak. Słyszałam, że tak może być jeszcze rok po skończeniu karmienia. Dziś po 20 zaczynam 15 dc i w sumie dalej testy negatywne a mnie już piersi kłują, śluz typowo owulacyjny. Czuję jakbym już owu miała...może znowu przed pikiem jest...🤔
A na monitoring nie idziesz?

reklama
A na monitoring nie idziesz?
Nieee. 120€ jedna wizyta u mnie 😂😂
Sprawdzałam kilka razy progesteronem i miesiac temu potwierdzona owu przez ginekologa wiec jestem pewna, że co miesiąc ta owulacja jest 😊 przeważnie między 12/15 dc ale 2 cykle temu mi się przesunęła i pika miałam dopiero w 18 dc. Progesteron 8 dni po piku wychodził mi około 20 więc ewidentnie ta owu się odbyła 😃 także czekam...

Do góry