reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Może rzeczywiście miał poprostu gorszy dzień 😉
Mój mi cały czas tłumaczy, że skoro my- baby, możemy mieć gorsze dni, tak samo faceci mają do tego prawo😉
Trzymam kciuki żeby sytuacja u Was się szybko wyjaśniła i żeby dwie kreseczki na teście były szybko i cieszyły tak samo obie strony! 😘
Wlasnie najlepsze to, że ja jestem pewna że bedzie sie cieszyc. Nawet mowil ze mam go zabrac do ginekologa ze soba, chcial isc naqet na ta wizyte co bylam przed staraniami omawiac plan dzualan z lekami i co cytologie mi bral. Moj mowil ze przy porodzie tez bwdzie i odetnie pepowine. Dlatego ja jestem tak zakłopotana w tej calej sytuacji teraz...

reklama
Jutro bede mieć pik tak mi sie wydaje. Te 3 z dołu są z dzisiaj. 13 dc 6:00,12:00 i 16:00. Ten z 16 jest najciemniejszy, ewidentnie ciemnieją. Owulka na dniach. Może te plemniki z dziś dadzą rade 😂😂 bo koniec końców był finał 😅 i to całkiem okazały 🤣

Załączniki

• 20211120_163242.jpg
    20211120_163242.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 64
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie stresujcię się tak tymi seksami i nie naciskajcie na codzienny seks bo to wcale nie oznacza sukcesu że tak często. W poprzednich dwóch cyklach staraliśmy się przed pikiem, w dzień piku i dzień po piku i w okolicach i nic wyszło. A teraz było 5 dni przerwy, dzień po piku jeden raz i strzał. Nie wiem może mój słabsze plemniki ma i trzeba się było wstrzelić centralnie w owu i jednak odczekać kilka dni. Polecam badanie szyjki też, jak będzie super miękka , taka wręcz rozlewająca się to w pewnym sensie potwierdzi Wam też testy owu

reklama
Do góry