reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Ja już po pobraniu na beta HCG i progesteron i mam nadzieję na wyniki jeszcze dzisiaj. Ceny są kosmiczne, 86 zł dzisiaj zapłaciłam. Ale mogę i 3 razy tyle byle dobrze było. Trzymajcie kciuki
U mnie na beta hcg i progesteron czeka się całą dobę😣 za betę i progesteron łącznie 54,30 więc trochę mniej.

Ja już po pobraniu na beta HCG i progesteron i mam nadzieję na wyniki jeszcze dzisiaj. Ceny są kosmiczne, 86 zł dzisiaj zapłaciłam. Ale mogę i 3 razy tyle byle dobrze było. Trzymajcie kciuki
U mnie za oba 55€ także..... bede musiala wydac 110€ na bete z progiem i ewentualny przyrost bo zanim bym dostala skierowanie to by juz moglo byc po wszystkim bo musze ginowi wyslac bete zeby mi leki dal

U mnie za oba 55€ także..... bede musiala wydac 110€ na bete z progiem i ewentualny przyrost bo zanim bym dostala skierowanie to by juz moglo byc po wszystkim bo musze ginowi wyslac bete zeby mi leki dal
No właśnie ja że względu na pierwszą poroniona ciążę dwie kolejne byłam na duphastonie ale dopiero od 8/9 tygodnia. Nie wiem jak będzie teraz ale warto robić te badania żeby mieć obraz sytuacji. U dziewczyn z większą obstawą lękową to już wogole czas odgrywa największą rolę

Dziewczyny nie wierze u mnie pik jak nic 😍😍😍😍ale sie podjarałam . Mówię a nasikam i tak ostatni został.

Załączniki

• 20211120_104502.jpg
    20211120_104502.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 62
  • 20211120_104855.jpg
    20211120_104855.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 61
U mnie pik będzie chyba jutro lub max pojutrze patrząc na moje testy bo zaczęły ładnie ciemnieć w ciągu dnia. To dobrze bo akurat jest możliwość codziennych starań. Chcielibyśmy 2 synka, wiem że to loteria ale przy 1 starania w okresie płodymm były codziennie a nawet 2x czasami i się udało także...zobaczymy co to ukwitnie 😃😁

No właśnie ja że względu na pierwszą poroniona ciążę dwie kolejne byłam na duphastonie ale dopiero od 8/9 tygodnia. Nie wiem jak będzie teraz ale warto robić te badania żeby mieć obraz sytuacji. U dziewczyn z większą obstawą lękową to już wogole czas odgrywa największą rolę
Ja mam mieć właśnie heparynę od pozytywnego testu oraz luteinę.

Jak ja bym chciała bez tego całego myślenia o tych dniach, sprawdzania, analizowania żeby się w końcu udało.... psychicznie już sobie nie radzę, wysiadam ;(
Właśnie to bardzo meczy.. testy owu, zastanawianie się czy jak dziś był seks to ok czy może nie.. zastanawianie się czy może ten objaw tzn ze się udało czy nie…

reklama
Na pewno duże znaczenie ma podejście do tego. Ja zawsze pierwszego dnia miesiączki popłakuję po kontach, a później już biorę się do roboty :)
Mam nadzieję, że się uda :) trzymamy kciuki ❤️
Ja jestem obecnie na etapie, ze w dzień miesiączki jest płacz a potem żyje dalej i nie myśle czy się uda czy nie. Od tego miesiąca zaczęłam czyścić głowę żeby się nie stresować praca i staraniami i po prostu będzie co ma być a jak mam myśleć o ciąży to nastawiam się, ze po inseminacji musi się udać, wyjścia nie ma

Do góry