reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

Dziewczyny, z tym płaczem to chyba mamy podobnie. Jak czytam Wasze historie to myślę sobie, że to naprawdę niesamowite, ile kobiety mają siły i jak silny jest instynkt macierzyński❤️ I aż mi głupio pisać, bo to nasz pierwszy planowany cykl starań i myślę sobie, że to może niestosowne, ale dzisiaj 22dc, 10 dpo i zobaczyłam cień na teście. Jednak podchodzę do tego z rezerwą, w zeszłym cyklu w 23 dc była druga kreseczka, a kolejnego dnia czysto i @...

reklama
Dziewczyny, z tym płaczem to chyba mamy podobnie. Jak czytam Wasze historie to myślę sobie, że to naprawdę niesamowite, ile kobiety mają siły i jak silny jest instynkt macierzyński❤️ I aż mi głupio pisać, bo to nasz pierwszy planowany cykl starań i myślę sobie, że to może niestosowne, ale dzisiaj 22dc, 10 dpo i zobaczyłam cień na teście. Jednak podchodzę do tego z rezerwą, w zeszłym cyklu w 23 dc była druga kreseczka, a kolejnego dnia czysto i @...
Trzymam kciuki by tym razem była coraz ciemniejsza :)

Przepraszam jeśli pisałaś a niedoczytałam
Co u Was mówi lekarz?
Że wszystko dobrze....a z tym poronieniem to najprawdopodobniej była cytomegalia. Zrobiłam przeciwciała po wszystkim i wyszla ostra infekcja. Jedyne co czułam to lekkie przeziębienie i bol ucha.
Nie kazali mi po 1 razie robic żadnych dodatkowych badań. A z materiału ze szpitala nic nie wyszlo....

Ja póki co mam dobre nastawienie bo negatywne nic nie daje. W poniedziałek ide do ginekologa omówić wyniki moich badań hormonalnych. Jestem mega ciekawa co tam wyszło.. póki co myślę że albo mialam owulacje wcześniej i była całkiem inna niż zwykle albo nie było jej wcale. 🤷🏼‍♀️piersi póki co nie bolą a zwykle po "owulacji " którą przypuszczałam zawsze bolały... i bądź tu mądra 😒😒😒może wybiore sie na progesteron tego miesiąca żeby sprawdzić.

Dziewczyny czy to może być Pik?

Załączniki

• IMG_20211120_095058.jpg
    IMG_20211120_095058.jpg
    553,8 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Do góry