Tez nie miałam chociaż od kilku dni mam stan podgorączkowy, lekko pieką mnie wargi i zastanawiam się czy to nie to. Przeziębienie raczej odpada, bo żadnych objawów poza tym.Czy tylko ja tutaj nie miałam nigdy covida ?
reklama
Bibi89
Fanka BB :)
Rok się kończy wiec dobrze byłoby zostawić czyste forum dla nowych staraczek od styczniaDziewczyny, podobno co miesiąc jest 30%szans na zajście w ciąże. Statystycznie więc jednej z nas napewno druga kreseczka się pojawi, ale najlepiej oczywiście jak byśmy ta statystykę zawyżyły
Żeby nie demotywować w razie wu, jest jeszcze potencjalny pik w listopadzie. Odpadłyby wtedy rozkminy na prezent dla rodziców pod choinkęRok się kończy wiec dobrze byłoby zostawić czyste forum dla nowych staraczek od stycznia
Bibi89
I dla przyszłego tatyŻeby nie demotywować w razie wu, jest jeszcze potencjalny pik w listopadzie. Odpadłyby wtedy rozkminy na prezent dla rodziców pod choinkę
olka11135
Żeby nie demotywować w razie wu, jest jeszcze potencjalny pik w listopadzie. Odpadłyby wtedy rozkminy na prezent dla rodziców pod choinkę
Już pomijając moją sytuację rodzinną to ja na pewno nikomu tak szybko o ciąży nie powiem - myślę, że najwcześniej komukolwiek poza mężem i szefową powiem po USG w 11-13tc i wynikach badań genetycznych. A już szczególnie dzieciom nie będę wcześniej mówić. Im to może w ogóle przy połówkowych
Hahah no tak pominęłam, bo mój się zadeklarował, że będzie sikał razem ze mnąI dla przyszłego taty
Wiadomo, każda sytuacja jest inna. Myślę, że czekanie z nowiną do w miarę bezpiecznego okresu jest bardzo rozsądne. Ja natomiast jestem po onko-przejściach, moja sytuacja zdrowotna i reprodukcyjna jest moim bliskim znana, i ewentualnie czekanie wiązałoby się z paleniem głupa i tak zwaną tajemnica poliszynelaJuż pomijając moją sytuację rodzinną to ja na pewno nikomu tak szybko o ciąży nie powiem - myślę, że najwcześniej komukolwiek poza mężem i szefową powiem po USG w 11-13tc i wynikach badań genetycznych. A już szczególnie dzieciom nie będę wcześniej mówić. Im to może w ogóle przy połówkowych
Atramentowa
Hej dziewczyny
Ja właśnie na długi weekend wyjechałam i powoli nadrabiam ale jest co czytać
Powidzenia dla wszystkich testujących na dniach
Ja ze swojej strony czekam na owulację, myślę że będzie jutro, max pojutrze więc nudy wieczorem nie ma
A potem tylko znowu to okropne czekanie....
W Święta mam urodziny i najbardziej na świecie teraz marzę tylko o jednym prezencie, ale czy się uda to chwilami już wątpie.
W środę idę też kontrolnie do lekarza, bo jeszcze w czasie tych starań nie byłam to zobaczę czy tam wszystko dalej ok czy może pojawił się jakiś problem...
Ja właśnie na długi weekend wyjechałam i powoli nadrabiam ale jest co czytać
Powidzenia dla wszystkich testujących na dniach
Ja ze swojej strony czekam na owulację, myślę że będzie jutro, max pojutrze więc nudy wieczorem nie ma
A potem tylko znowu to okropne czekanie....
W Święta mam urodziny i najbardziej na świecie teraz marzę tylko o jednym prezencie, ale czy się uda to chwilami już wątpie.
W środę idę też kontrolnie do lekarza, bo jeszcze w czasie tych starań nie byłam to zobaczę czy tam wszystko dalej ok czy może pojawił się jakiś problem...
reklama
small_princess
Zaangażowana w BB
Mam takie pytanie czy to możliwe ze temp mierzona rano po przebudzeniu wynosi u mnie 36,8, w ciągu dnia 37,1, 37,5 a teraz koło godziny 23.00 spada do 36,6? Czy ten pierwszy pomiar nie powinien być najniższy podczas doby? Wiem liczy się tylko temp spoczynkowa ale coś mi się tu nie zgadza
Podziel się: