reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Teraz czuję już niektóre smaki, ale zupełnie nie przypominają smaków, które znam. Na przykład czekolada. Uwielbiałam ją, kochałam jej smak, a teraz mi niedobrze na samą myśl o niej. A zapachy to jeszcze gorzej... wszystko ma zapach zepsutego mięsa.
JA po covidzie dla odmiany ciagle we wszystkim wyczuwam jakby pleśń - w paście do zębów , czekoladzie i innych dziwnych produktach ;) ale u mnie znikło wszystko na weekend i wracało powoli :)

Hej dziewczyny ! Muszę nadrobić - mąż zasugerował abym odłożyła telefon na długi weekend o odpoczęła 🙈 jutro testuję i już mam stres bo nie chce zobaczyć bieli .. a wszystko wskazuje na to ze @ się zbliża wielkimi krokami. W ogóle nie mam nigdy problemów z cera a teraz wyglądam jak nastolatka nie wiem co mi się porobiło w tym cyklu 😂

Czy tylko ja tutaj nie miałam nigdy covida ? 😂

Ja nie miałam i też nikt w rodzinie nie miał. Tylko że u nas wszyscy szczepieni więc mam nadzieję, że inaczej. Do tego pracujemy zdalnie, zakupy online bo ja nienawidzę chodzić po sklepach, dzieci też długo miały zdalną szkołę (chodzą do zagranicznej, prywatnej). Tyle że podróżujemy sporo, ale objawów zero, w żadnych testach też nam nigdy np. na lotnisku nie wyszedł pozytywny
Hej dziewczyny ! Muszę nadrobić - mąż zasugerował abym odłożyła telefon na długi weekend o odpoczęła 🙈 jutro testuję i już mam stres bo nie chce zobaczyć bieli .. a wszystko wskazuje na to ze @ się zbliża wielkimi krokami. W ogóle nie mam nigdy problemów z cera a teraz wyglądam jak nastolatka nie wiem co mi się porobiło w tym cyklu 😂

Trzymam kciuki za dwie kreski! :)

reklama
I tutaj tez trzymam !

Do góry