reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Dziewczyny...a czy jeśli mężczyzna nie przyjmował wcześniej kwasu foliowego to bardzo źle? Ja brałam na długi czas przed ciążą, ale mąż nie przyjmował w ogóle. Jestem obecnie w 5 tygodniu i zaczęłam świrować.

Dziewczyny...a czy jeśli mężczyzna nie przyjmował wcześniej kwasu foliowego to bardzo źle? Ja brałam na długi czas przed ciążą, ale mąż nie przyjmował w ogóle. Jestem obecnie w 5 tygodniu i zaczęłam świrować.
Przyznam się, że mój mąż nie bierze wcale kwasu. Ja biorę, ale mam dni że zapominam o tabletkach

Mój nie bierze wcale, czytałam dzisiaj że nie ma to za bardzo znaczenia, ale czy tak jest o nie wiem.

To zależy jaki miał poziom. Mój przed ciążą z synkiem nie brał i synek zdrowy. Teraz przed staraniami jak już mam większą wiedzę zrobił badania i się okazało, że kwas foliowy niski, b12 tez a homocysteina za wysoka więc suplementuje się od 2 miesiecy

reklama
Do góry