reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Hej😞 u mnie tez dziś zaczęło się bladoróżowe plamienie wiec okres dziś się rozkręci.. cóż ostatni cykl przed ewentualna inseminacja stracony.. 😭
Dziewczyny! Moje plamienie, a właściwie delikatnie różowy śluz dziś był tylko kilka razy na papierze i póki co nic się nie rozkręciło. Powiedzcie mi czy tak się zdarza w cyklu stymulowanym i to jest normalne czy znów coś może być nie tak ? Bo wydaje mi się ze jak znów miałabym polipy to miałabym bardziej plamienie i nie bladoróżowe😞

Dziewczyny! Moje plamienie, a właściwie delikatnie różowy śluz dziś był tylko kilka razy na papierze i póki co nic się nie rozkręciło. Powiedzcie mi czy tak się zdarza w cyklu stymulowanym i to jest normalne czy znów coś może być nie tak ? Bo wydaje mi się ze jak znów miałabym polipy to miałabym bardziej plamienie i nie bladoróżowe😞

Nie jest to typowe dla stymulacji... Za to może implantacja? Nie kojarzę wpisu dokładnie ile po owu jesteś?

Nie jest to typowe dla stymulacji... Za to może implantacja? Nie kojarzę wpisu dokładnie ile po owu jesteś?
27.10 wieczorem robiłam test.. wydaje mi się ze pozytywny, 28.10 po południu na wizycie u gin było już po owu

Niby nie typowe tak jak reagowanie ja Letrozolum każdym możliwym objawem z ulotki, każdy jeden mnie chyba dopadł wiec zaczynam się zastanawiać 🤔

27.10 wieczorem robiłam test.. wydaje mi się ze pozytywny, 28.10 po południu na wizycie u gin było już po owu

Niby nie typowe tak jak reagowanie ja Letrozolum każdym możliwym objawem z ulotki, każdy jeden mnie chyba dopadł wiec zaczynam się zastanawiać 🤔
Niby na samo zagnieżdżenie chyba trochę długo w takim razie ale nie znaczy że nie może coś podkrwawic już po implantacji... Na dwoje babka wróżyła na ten moment 🙂 trzeba czekać 🙂

Niby na samo zagnieżdżenie chyba trochę długo w takim razie ale nie znaczy że nie może coś podkrwawic już po implantacji... Na dwoje babka wróżyła na ten moment 🙂 trzeba czekać 🙂
Tez mnie się wydaje, ze to za długo, poza tym już się pogodziłam prawie z faktem, ze naturalnie się nie uda. Znając moje szczęście to pewnie coś jest nie tak

reklama
Do góry