reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Może to tak wyjątkowo?
Na ciąże szans nie ma bo sie zabezpieczalismy bardzo dobrze. Nie chcialam wczesniejszej wpadki. Mysle, że to te antybiotyki bo nigdy się tak nie zdarzyło a nigdy też nie wybrałam tyle leków jeden po drugim a z tego co czytałam to może się to przyczynić do wydłużenia cyklu. Ale denerwuje to bo już chcielibyśmy w końcu zacząć...

reklama

Załączniki

• a164e3d2-f2fb-40e5-a41e-0a8975f9fc4d.jpg
    a164e3d2-f2fb-40e5-a41e-0a8975f9fc4d.jpg
    43,4 KB · Wyświetleń: 89
Jakiegoś jasnego plamienia dostałam, może jeszcze nic straconego, nic mnie nie boli na okres, tak to zawsze plecy już by mi odpadały

reklama
U mnie też plamienie w 21 i 23 dc, jutro idę na betę ale raczej żeby wykluczyć ciążę 😪 dzis zrobilam test, oczywiście negatywny, ale też może być trochę za wcześnie (24 dc)

A tak w ogole, to przywitam sie tutaj 🙂 możliwe że na dłużej, hejka! 🙂

Do góry