reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

U mnie też plamienie w 21 i 23 dc, jutro idę na betę ale raczej żeby wykluczyć ciążę 😪 dzis zrobilam test, oczywiście negatywny, ale też może być trochę za wcześnie (24 dc)

A tak w ogole, to przywitam sie tutaj 🙂 możliwe że na dłużej, hejka! 🙂
U mnie w 26 dc, i jest bardzo blade takie bladoróżowe, zobaczymy czy @ się rozwinie, a już miałam wydzwaniać szybciej do ginekologa żeby mnie przyjął, bo myślałam że infekcje mam przez bardzo dużą ilość śluzu takiego mlecznego 😂

reklama
Ja mam taki stres, bo dostałam leki od lekarki bo jestem chora ale powiedziała, ze jak test wyjdzie pozytywny to mam od razu odstawić. A ja jestem przekonana ze wyjdzie negatywny, ale z drugiej strony boje się zobaczyć tej bieli na teście.

U mnie w 26 dc, i jest bardzo blade takie bladoróżowe, zobaczymy czy @ się rozwinie, a już miałam wydzwaniać szybciej do ginekologa żeby mnie przyjął, bo myślałam że infekcje mam przez bardzo dużą ilość śluzu takiego mlecznego 😂
Ja wydzwaniałam 😂😂 bo pierwszy raz w życiu mam plamienie, pani mnie sprowadziła na ziemię mówiąc ze to może być wszystko i nic i że to nie jest nagły przypadek żebym mogła ominąć kolejkę 😂😂 ale zaprosiła na betę mimo wszystko 🤷🏽‍♀️

Ja wydzwaniałam 😂😂 bo pierwszy raz w życiu mam plamienie, pani mnie sprowadziła na ziemię mówiąc ze to może być wszystko i nic i że to nie jest nagły przypadek żebym mogła ominąć kolejkę 😂😂 ale zaprosiła na betę mimo wszystko 🤷🏽‍♀️
Hahaha, 😂 taka jestem, że jak coś sobie ubzduram to tak musi być 😂 ja podejrzewam u siebie nie doleczoną infekcje, ale już poczekam do 3 grudnia, bo akurat wtedy miał wolny termin, a z tego plamienia zobaczę co się rozwinie 😂

widac ze nie wszystkie posty czytasz. I bez sensu ze wg ciebie mozna tu pisac o staraniach ale o udanych juz nie? Ugryz sie kobieto w jezyk czasem
Jeden jedyny post napisalas a potem że zaszlas🤦‍♀️ takze kto sie powinien w język ugryźć? Ja jestem przed staraniami bo zaczynam od kolejnego cykli dopiero wiec jak widac moze tu pisac kazda staraczka...

reklama
Hej,
U mnie przez cały weekend na testach owulacyjnych dwie kreski ale takiej samej intensywności, więc myślę ze nie było jeszcze "pik" (nie mam dużego doświadczenia w testach).
Wg kalendarza pokazuje owulację na dzisiaj. W piątek byłam na monitoringu i był pęcherzyk dominujący 19mm, także w weekend działaliśmy.
Za ok dwa tygodnie się okaże czy coś z tego będzie 😏

Do góry