U mnie w 26 dc, i jest bardzo blade takie bladoróżowe, zobaczymy czy @ się rozwinie, a już miałam wydzwaniać szybciej do ginekologa żeby mnie przyjął, bo myślałam że infekcje mam przez bardzo dużą ilość śluzu takiego mlecznegoU mnie też plamienie w 21 i 23 dc, jutro idę na betę ale raczej żeby wykluczyć ciążę dzis zrobilam test, oczywiście negatywny, ale też może być trochę za wcześnie (24 dc)
A tak w ogole, to przywitam sie tutaj możliwe że na dłużej, hejka!
reklama
Nel331
Fanka BB :)
Ja mam taki stres, bo dostałam leki od lekarki bo jestem chora ale powiedziała, ze jak test wyjdzie pozytywny to mam od razu odstawić. A ja jestem przekonana ze wyjdzie negatywny, ale z drugiej strony boje się zobaczyć tej bieli na teście.
Bibi89
Fanka BB :)
Ja wydzwaniałam bo pierwszy raz w życiu mam plamienie, pani mnie sprowadziła na ziemię mówiąc ze to może być wszystko i nic i że to nie jest nagły przypadek żebym mogła ominąć kolejkę ale zaprosiła na betę mimo wszystkoU mnie w 26 dc, i jest bardzo blade takie bladoróżowe, zobaczymy czy @ się rozwinie, a już miałam wydzwaniać szybciej do ginekologa żeby mnie przyjął, bo myślałam że infekcje mam przez bardzo dużą ilość śluzu takiego mlecznego
G
Gosha1405
Gość
widac ze nie wszystkie posty czytasz. I bez sensu ze wg ciebie mozna tu pisac o staraniach ale o udanych juz nie? Ugryz sie kobieto w jezyk czasemFajnie, ze ci sie udalo. Ale bez sensu tu nagle to piszesz, skoro nie widzialam cie tu dotąd. Przykro sie moglo dziewczynom zrobic
G
Gosha1405
Gość
Dokladnie tak!!!
Hahaha, taka jestem, że jak coś sobie ubzduram to tak musi być ja podejrzewam u siebie nie doleczoną infekcje, ale już poczekam do 3 grudnia, bo akurat wtedy miał wolny termin, a z tego plamienia zobaczę co się rozwinieJa wydzwaniałam bo pierwszy raz w życiu mam plamienie, pani mnie sprowadziła na ziemię mówiąc ze to może być wszystko i nic i że to nie jest nagły przypadek żebym mogła ominąć kolejkę ale zaprosiła na betę mimo wszystko
L
Lebkuchen_mum
Gość
L
Lebkuchen_mum
Gość
Jeden jedyny post napisalas a potem że zaszlas takze kto sie powinien w język ugryźć? Ja jestem przed staraniami bo zaczynam od kolejnego cykli dopiero wiec jak widac moze tu pisac kazda staraczka...widac ze nie wszystkie posty czytasz. I bez sensu ze wg ciebie mozna tu pisac o staraniach ale o udanych juz nie? Ugryz sie kobieto w jezyk czasem
GratulujęDobrego dnia dziewczyny. Ja dziś uległam i chyba nie ka wątpliwości. Po południu beta a jutro lekarz po leki.
reklama
Hej,
U mnie przez cały weekend na testach owulacyjnych dwie kreski ale takiej samej intensywności, więc myślę ze nie było jeszcze "pik" (nie mam dużego doświadczenia w testach).
Wg kalendarza pokazuje owulację na dzisiaj. W piątek byłam na monitoringu i był pęcherzyk dominujący 19mm, także w weekend działaliśmy.
Za ok dwa tygodnie się okaże czy coś z tego będzie
U mnie przez cały weekend na testach owulacyjnych dwie kreski ale takiej samej intensywności, więc myślę ze nie było jeszcze "pik" (nie mam dużego doświadczenia w testach).
Wg kalendarza pokazuje owulację na dzisiaj. W piątek byłam na monitoringu i był pęcherzyk dominujący 19mm, także w weekend działaliśmy.
Za ok dwa tygodnie się okaże czy coś z tego będzie
Podziel się: