reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

U mnie też plamienie w 21 i 23 dc, jutro idę na betę ale raczej żeby wykluczyć ciążę 😪 dzis zrobilam test, oczywiście negatywny, ale też może być trochę za wcześnie (24 dc)

A tak w ogole, to przywitam sie tutaj 🙂 możliwe że na dłużej, hejka! 🙂
U mnie w 26 dc, i jest bardzo blade takie bladoróżowe, zobaczymy czy @ się rozwinie, a już miałam wydzwaniać szybciej do ginekologa żeby mnie przyjął, bo myślałam że infekcje mam przez bardzo dużą ilość śluzu takiego mlecznego 😂

reklama
Ja mam taki stres, bo dostałam leki od lekarki bo jestem chora ale powiedziała, ze jak test wyjdzie pozytywny to mam od razu odstawić. A ja jestem przekonana ze wyjdzie negatywny, ale z drugiej strony boje się zobaczyć tej bieli na teście.

U mnie w 26 dc, i jest bardzo blade takie bladoróżowe, zobaczymy czy @ się rozwinie, a już miałam wydzwaniać szybciej do ginekologa żeby mnie przyjął, bo myślałam że infekcje mam przez bardzo dużą ilość śluzu takiego mlecznego 😂
Ja wydzwaniałam 😂😂 bo pierwszy raz w życiu mam plamienie, pani mnie sprowadziła na ziemię mówiąc ze to może być wszystko i nic i że to nie jest nagły przypadek żebym mogła ominąć kolejkę 😂😂 ale zaprosiła na betę mimo wszystko 🤷🏽‍♀️

Ja wydzwaniałam 😂😂 bo pierwszy raz w życiu mam plamienie, pani mnie sprowadziła na ziemię mówiąc ze to może być wszystko i nic i że to nie jest nagły przypadek żebym mogła ominąć kolejkę 😂😂 ale zaprosiła na betę mimo wszystko 🤷🏽‍♀️
Hahaha, 😂 taka jestem, że jak coś sobie ubzduram to tak musi być 😂 ja podejrzewam u siebie nie doleczoną infekcje, ale już poczekam do 3 grudnia, bo akurat wtedy miał wolny termin, a z tego plamienia zobaczę co się rozwinie 😂

widac ze nie wszystkie posty czytasz. I bez sensu ze wg ciebie mozna tu pisac o staraniach ale o udanych juz nie? Ugryz sie kobieto w jezyk czasem
Jeden jedyny post napisalas a potem że zaszlas🤦‍♀️ takze kto sie powinien w język ugryźć? Ja jestem przed staraniami bo zaczynam od kolejnego cykli dopiero wiec jak widac moze tu pisac kazda staraczka...

reklama
Hej,
U mnie przez cały weekend na testach owulacyjnych dwie kreski ale takiej samej intensywności, więc myślę ze nie było jeszcze "pik" (nie mam dużego doświadczenia w testach).
Wg kalendarza pokazuje owulację na dzisiaj. W piątek byłam na monitoringu i był pęcherzyk dominujący 19mm, także w weekend działaliśmy.
Za ok dwa tygodnie się okaże czy coś z tego będzie 😏

Do góry