reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
OczywiscieJa mam od wczoraj dziwne uczucie ciągnięcia i klucia. Okresy od porodu bezbolesne. Sluz pomieszany biały ciągnący i nie ciągnący. Zrobiłam dziś test negatywny. Do @ 6 dni czy może być jeszcze za wcześnie?
Nel331
Fanka BB :)
Ja niestety nie wierze, ze u mnie to będzie coś pozytywnegoJa za Ciebie tez, nie martw sie moze to pozytywne bole. Ja wierze, ze tak.
Nowa103
Dzięki.MTHFR Polska | Facebook
Grupa dla osób zainteresowanych tematyką związaną z genem MTHFR. Grupa MTHFR_POLSKA powstała wyłącznie w celach edukacyjnych i poglądowych. Tu dzielimy się badaniami naukowymi, spostrzeżeniami i...www.facebook.com
Nie zaprzeczam że to może być to, dziwię się bo kwas biorę od marca i jeszcze na początku października sprawdzałam poziom i było 18 z hakiem, a teraz nagle miesiąc później poza norma.
L
Lebkuchen_mum
Gość
A jaka dawke?Dzięki.
Nie zaprzeczam że to może być to, dziwię się bo kwas biorę od marca i jeszcze na początku października sprawdzałam poziom i było 18 z hakiem, a teraz nagle miesiąc później poza norma.
Na grupie ci wytłumaczą wszystko.
MamaR
Nie głupi pomysł, zaszczep się bo będziesz spokojniejsza w ciąży. Mój gin mówił że nawet jak mi wyjdzie test pozytywny ciążowy żeby się szczepic. Jestem po dwóch dawkach i czekam na trzecią.Dziewczyny myślicie że starania i szczepienie w jednym to głupi pomysł??
Widziałam kilka dni temu spadającą gwiazdę. Ciekawe czy długo będę się starać o kolejne dziecko. Czekam na @ i oficjalnie zaczynam 1cs o trzecie bobo
L
Lebkuchen_mum
Gość
To tak jak ja czekam na @ i 1 cykl starań ale o drugie bobo ❤Nie głupi pomysł, zaszczep się bo będziesz spokojniejsza w ciąży. Mój gin mówił że nawet jak mi wyjdzie test pozytywny ciążowy żeby się szczepic. Jestem po dwóch dawkach i czekam na trzecią.
Widziałam kilka dni temu spadającą gwiazdę. Ciekawe czy długo będę się starać o kolejne dziecko. Czekam na @ i oficjalnie zaczynam 1cs o trzecie bobo
reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Od nośnie progesteronu.
Także dziewczyny jak macie na dolnej granicy normy w ciąży to lepiej upewnijcie się u innego lekarza czy to ok bo tak jak mówię, lepiej dmuchać na zimne. Tak słabt progesteron sprawia, że macica nie jest odpowiednio ukrwiona i przygotowana do ciąży. Jak rośnie ok ale progesteron się waha wiec to ze jednego dnia ma 11 a drugiego 15 nie znaczy ze jest ok bo zaraz moze miec ponizej 10. I serio dziwie sie że lekarz nic nie dal przy tak slabym wyniku.
Nie straszę tylko z doświadczenia wiem, że większość lekarzy jest nastawiona "niech się dzieje wola nieba" i dopiwro jak ktos poroni czy plami kilka razy stwierdzają że no w sumie można by włączyć jakieś leki a mozna bylo przeciez zapobiec temu. Serio dolna granica normy to bardzo słaby wynik jesli chodzi o ciąże jak i nie ciąże. Świadczy on o tym czy owulacja była dobra i jak jest wyściółka macicy przygotowana.
Także dziewczyny jak macie na dolnej granicy normy w ciąży to lepiej upewnijcie się u innego lekarza czy to ok bo tak jak mówię, lepiej dmuchać na zimne. Tak słabt progesteron sprawia, że macica nie jest odpowiednio ukrwiona i przygotowana do ciąży. Jak rośnie ok ale progesteron się waha wiec to ze jednego dnia ma 11 a drugiego 15 nie znaczy ze jest ok bo zaraz moze miec ponizej 10. I serio dziwie sie że lekarz nic nie dal przy tak slabym wyniku.
Nie straszę tylko z doświadczenia wiem, że większość lekarzy jest nastawiona "niech się dzieje wola nieba" i dopiwro jak ktos poroni czy plami kilka razy stwierdzają że no w sumie można by włączyć jakieś leki a mozna bylo przeciez zapobiec temu. Serio dolna granica normy to bardzo słaby wynik jesli chodzi o ciąże jak i nie ciąże. Świadczy on o tym czy owulacja była dobra i jak jest wyściółka macicy przygotowana.
Załączniki
-
Screenshot_20211106-164157_Facebook.jpg198,3 KB · Wyświetleń: 60
-
Screenshot_20211106-164452_Facebook.jpg158,2 KB · Wyświetleń: 58
-
Screenshot_20211106-164457_Facebook.jpg236,6 KB · Wyświetleń: 57
-
Screenshot_20211106-164506_Facebook.jpg264,7 KB · Wyświetleń: 54
-
Screenshot_20211106-164200_Facebook.jpg186,3 KB · Wyświetleń: 59
Podziel się: