reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

Ja mam od wczoraj dziwne uczucie ciągnięcia i klucia. Okresy od porodu bezbolesne. Sluz pomieszany biały ciągnący i nie ciągnący. Zrobiłam dziś test negatywny. Do @ 6 dni czy może być jeszcze za wcześnie?

reklama
Dzięki.
Nie zaprzeczam że to może być to, dziwię się bo kwas biorę od marca i jeszcze na początku października sprawdzałam poziom i było 18 z hakiem, a teraz nagle miesiąc później poza norma.

Dziewczyny myślicie że starania i szczepienie w jednym to głupi pomysł??
Nie głupi pomysł, zaszczep się bo będziesz spokojniejsza w ciąży. Mój gin mówił że nawet jak mi wyjdzie test pozytywny ciążowy żeby się szczepic. Jestem po dwóch dawkach i czekam na trzecią.

Widziałam kilka dni temu spadającą gwiazdę. Ciekawe czy długo będę się starać o kolejne dziecko. Czekam na @ i oficjalnie zaczynam 1cs o trzecie bobo 😍

Nie głupi pomysł, zaszczep się bo będziesz spokojniejsza w ciąży. Mój gin mówił że nawet jak mi wyjdzie test pozytywny ciążowy żeby się szczepic. Jestem po dwóch dawkach i czekam na trzecią.

Widziałam kilka dni temu spadającą gwiazdę. Ciekawe czy długo będę się starać o kolejne dziecko. Czekam na @ i oficjalnie zaczynam 1cs o trzecie bobo 😍
To tak jak ja czekam na @ i 1 cykl starań ale o drugie bobo ❤😊

reklama
Od nośnie progesteronu.
Także dziewczyny jak macie na dolnej granicy normy w ciąży to lepiej upewnijcie się u innego lekarza czy to ok bo tak jak mówię, lepiej dmuchać na zimne. Tak słabt progesteron sprawia, że macica nie jest odpowiednio ukrwiona i przygotowana do ciąży. Jak rośnie ok ale progesteron się waha wiec to ze jednego dnia ma 11 a drugiego 15 nie znaczy ze jest ok bo zaraz moze miec ponizej 10. I serio dziwie sie że lekarz nic nie dal przy tak slabym wyniku.
Nie straszę tylko z doświadczenia wiem, że większość lekarzy jest nastawiona "niech się dzieje wola nieba" i dopiwro jak ktos poroni czy plami kilka razy stwierdzają że no w sumie można by włączyć jakieś leki a mozna bylo przeciez zapobiec temu. Serio dolna granica normy to bardzo słaby wynik jesli chodzi o ciąże jak i nie ciąże. Świadczy on o tym czy owulacja była dobra i jak jest wyściółka macicy przygotowana.

Załączniki

• Screenshot_20211106-164157_Facebook.jpg
    Screenshot_20211106-164157_Facebook.jpg
    198,3 KB · Wyświetleń: 64
  • Screenshot_20211106-164452_Facebook.jpg
    Screenshot_20211106-164452_Facebook.jpg
    158,2 KB · Wyświetleń: 63
  • Screenshot_20211106-164457_Facebook.jpg
    Screenshot_20211106-164457_Facebook.jpg
    236,6 KB · Wyświetleń: 62
  • Screenshot_20211106-164506_Facebook.jpg
    Screenshot_20211106-164506_Facebook.jpg