reklama
kasiaa91
Fanka BB :)
Dobra decyzja. W ciąży Ty jesteś dzięki temu bezpieczniejsza, dziecko także.Mam mieszane uczucia. Niby postanowiłam a zdołowana jestem jakaś. Data szczepienia na wtorek. Bardziej to chce chyba zrobić dla spokoju męża niż dla siebie chociaż obawiam się s enariusza zachorowania w ciąży i że coś się może stać dziecku. Tak źle i tak niedobrze
kasiaa91
DobryDziewczyny myślicie że starania i szczepienie w jednym to głupi pomysł??
Blondi_87
Nie sugeruje się intensywnością kreski też tak miałam jak zaszłam a beta pięknie rosła...U mnie kreska tako samo blada jak wczoraj, test tej samej firmy, więc raczej nic z tego nie będzie. Powtórzę jeszcze jutro.
Robiłam z ciekawości bo mi zostało testów i jakby tym się sugerować to jedynie niepotrzebny stres
Nel331
To szczerze współczuje ja nie wiedziałam, dopiero jak zaczęły się strasznie bolesne miesiączki, obfite i przy laparoskopii wyszło ale ja już jestem tak psychicznie nastawiona ze wiem, ze się nie uda naturalnie a na inseminacje nie wiem czy mam sile, tyle jeszcze badań przede mną. Jak piszą tutaj dziewczyny ile one przeszły to ogromnie mnie to przerażaNo tak to prawda. Choruję od swojej 1 miesiączki
Nel331
Ja węchu nie miałam przez kilka miesięcy, a od COVID minął mi prawie rok i mam omamy zapachowe, a jedne z ulubionych produktów do jedzenia są teraz dla mnie obrzydliweWow, ja przy covid straciłam węch na równe 24h i wróciło nagle.
W pierwszej ciąży miałam kreskę blada przez kilka dni Byłam na becie była ok, później już nawet nie sprawdzałam tej kreski tylko poszłam do ginekologaU mnie kreska tako samo blada jak wczoraj, test tej samej firmy, więc raczej nic z tego nie będzie. Powtórzę jeszcze jutro.
35 lat. Starania w zasadzie od roku. W 8dpo klucie lewego jajnika w zasadzie całą noc i poranak. Pierwszy raz czułam coś takiego. Okres spóźnia się już 1 dzień. Mam krótkie cykle więc chyba za wcześnie na test. Czuję brzuch jak na okres ale póki co biało. Wczoraj zrobiło mi się niedobrze w aucie i dziś rano po śniadaniu, częściej siusiam ale nie jest to jakieś parcie na pęcherz. Ech...oby się udało. Jeśli nie dostanę @to spróbuję zrobić test za dwa dni.
reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Czemu nie uda się naturalnie? Ja mimo tylu lat endometriozy zaszłam 3 razy w 1 cyklu. Oczywiście zależy to od tego czy jajowody drożne. Plus czy nie ma innych przczyn bo jeśli jajeczko może dostać się do macicy to endometrioza nie jest tu przeszkodą.To szczerze współczuje ja nie wiedziałam, dopiero jak zaczęły się strasznie bolesne miesiączki, obfite i przy laparoskopii wyszło ale ja już jestem tak psychicznie nastawiona ze wiem, ze się nie uda naturalnie a na inseminacje nie wiem czy mam sile, tyle jeszcze badań przede mną. Jak piszą tutaj dziewczyny ile one przeszły to ogromnie mnie to przeraża
Podziel się: