reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Mam mieszane uczucia. Niby postanowiłam a zdołowana jestem jakaś. Data szczepienia na wtorek. Bardziej to chce chyba zrobić dla spokoju męża niż dla siebie chociaż obawiam się s enariusza zachorowania w ciąży i że coś się może stać dziecku. Tak źle i tak niedobrze
Dobra decyzja. W ciąży Ty jesteś dzięki temu bezpieczniejsza, dziecko także.

U mnie kreska tako samo blada jak wczoraj, test tej samej firmy, więc raczej nic z tego nie będzie. Powtórzę jeszcze jutro.
Nie sugeruje się intensywnością kreski też tak miałam jak zaszłam a beta pięknie rosła...
Robiłam z ciekawości bo mi zostało testów i jakby tym się sugerować to jedynie niepotrzebny stres ☺️

No tak to prawda. Choruję od swojej 1 miesiączki 😔
To szczerze współczuje😞 ja nie wiedziałam, dopiero jak zaczęły się strasznie bolesne miesiączki, obfite i przy laparoskopii wyszło😞 ale ja już jestem tak psychicznie nastawiona ze wiem, ze się nie uda naturalnie a na inseminacje nie wiem czy mam sile, tyle jeszcze badań przede mną. Jak piszą tutaj dziewczyny ile one przeszły to ogromnie mnie to przeraża 😞

Mam zwidy?😏

Załączniki

• e7e13c02-615a-4fb8-8ae5-c489d288ed1b.jpg
    e7e13c02-615a-4fb8-8ae5-c489d288ed1b.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 100
35 lat. Starania w zasadzie od roku. W 8dpo klucie lewego jajnika w zasadzie całą noc i poranak. Pierwszy raz czułam coś takiego. Okres spóźnia się już 1 dzień. Mam krótkie cykle więc chyba za wcześnie na test. Czuję brzuch jak na okres ale póki co biało. Wczoraj zrobiło mi się niedobrze w aucie i dziś rano po śniadaniu, częściej siusiam ale nie jest to jakieś parcie na pęcherz. Ech...oby się udało. Jeśli nie dostanę @to spróbuję zrobić test za dwa dni.

reklama
To szczerze współczuje😞 ja nie wiedziałam, dopiero jak zaczęły się strasznie bolesne miesiączki, obfite i przy laparoskopii wyszło😞 ale ja już jestem tak psychicznie nastawiona ze wiem, ze się nie uda naturalnie a na inseminacje nie wiem czy mam sile, tyle jeszcze badań przede mną. Jak piszą tutaj dziewczyny ile one przeszły to ogromnie mnie to przeraża 😞
Czemu nie uda się naturalnie? Ja mimo tylu lat endometriozy zaszłam 3 razy w 1 cyklu. Oczywiście zależy to od tego czy jajowody drożne. Plus czy nie ma innych przczyn bo jeśli jajeczko może dostać się do macicy to endometrioza nie jest tu przeszkodą.

Do góry