reklama
U
użytkowniczka Co
Gość
Miałam tak w pierwszej ciąży. Pełno białego śluzu i co chwilę zmieniałam majtkiAle się wystraszyłam….
Byłam na zakupach i nagle coś mi mokro…
Myśle sobie No nie to koniec poleciało wszystko…
Przebiegłam do domu a tam mnóstwo białego śluzu…
Uffff…
Ale brzuch boli jak na @….
My tak samo idziemy na 90% po odstawieniu anty nie będziesz miała idealnie 28 cyklu. Czyli dzisiaj mamy 30dcJestem po odstawieniu tabletek, więc albo jeden dzień przed jeśli cykl miałby być 30 dni lub jeśli taki jak na tabletkach (28) to byłoby 1 dzień po.
chodzę wyłącznie prywatnie a jednak to słyszęWiększość nfz, prywatnie tego u siebie nie spotykam. Prywatnie czyli za hajs wypisza jesli pacjentka chce, nie wszyscy oczywiscie, ale sporo przypadków. Jesl8 chodzi o dupka i luteine. Zrzedza ale wypisza. Gorzej z badaniami, czy wynikami np mutacji. To hajs przytula, ale dalej nie widza powiązania co poronienia maja do rzeczy przecież to moglo byc chore dziecko, a ciul prawda.
Także u nas jesli chcesz porządnego lekarza jezdzic do miast okolicznych badz czekac długie terminy do zaufanych na miejscu. Ale planując ciążę juz musisz wizyty miec umowione, bo inaczej niestety ciężko by sie bylo dostać, nawet w ciąży. I to prywatnie. Tragedia, ale juz przywykłam, ze tak to wygląda.
U
użytkowniczka Co
Gość
Ja też to słyszałam prywatnie. Dwa razy miałam odstawianą luteinę, bo mój ginekolog twierdził że już będzie okej i więcej nie przepisuje. Skończyło się tak ze raz dostałam plamien i szpital, kolejny raz zatrzymywanie porodu i już do końca przepisywał mi luteinę i tak.chodzę wyłącznie prywatnie a jednak to słyszę
Blondi_87
Fanka BB :)
A tak z ciekawości czy dyskomfort w podbrzuszu jak na okres czujecie na owulację? Bo ja generalnie mam ew lekki dyskomfort krótko przed okresem bez wielkiego bólu i podobnie czuje się od wczoraj a to dopiero 13 dc i się zastanawiam czy zaraz mi przyjdzie okres bo się coś zrypalo czy tak może być
Ostatnia edycja:
L
Lebkuchen_mum
Gość
Też jestem zaszczepiona. Zobaczymy kiedy się udaJa się szczepilam i się staram ale coś nie wychodzi
L
Lebkuchen_mum
Gość
Tak. Można. Ja miałam 2 dawke 16.10 a zaczynam sie starac juz za kilka dni jak przyjdzie nowy cykl ❤Ok dziewczyny smutno mi...zdecydowałam że odpuszczę ten cykl i zaszczepie się na covid. Przeszłam ale rok temu więc boje się co by było gdyby. Myślę że druga dawka będzie jeszcze w listopadzie. Tylko co z grudniem, myślicie że można się starać tak wcześnie po przyjęciu? Teraz jestem jakieś 3/4 dni przed owu bo pojawił się śluz owulacyjny i jakoś mi tak ciężko z myślą że nici że starań.
reklama
No moja teściowa ma teraz covida ale dobrze się czuje. Straciła węch i smak . Najgorsze jest to że biorę te leki na endometrium bo staramy się o drugie dziecko a przez tą sytuację to chyba w tym miesiącu musimy odpuścić. Owulacja wypada mi i ramki za dwa tygodnie więc w razie gdybyśmy się od niej zarazili to już do tego czasu będą objawy
Podziel się: