reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Mi po pączkach o dziwo nic nie jest ale lion był kokosowy i mnie zamuliło już wtedy totalnie.

No pik jednak jeszcze pojawił się dzisiaj. Wow 11 dc... nic dziwnego, że niektóre są w szoku bo zachodzą zaraz po @ 😂 mi się skończyła 4 dni temu. Ostatni dzien okresu to bylo juz takie brudzenie z plodnym sluzem 🙈 wiec za 10/11 dni testowanie. W ogole po dzisiejszym to jak nie mam boli owulacyjnych tak podczas kochania sie to normalnie mnie w kazdym miejscu bolalo wszystko 😓
nie no krechy wypasione ;)

Pojawił się u mnie ból podbrzusz, nad ranem mocne kłucie jajnika więc z obserwacji wnioskuję już owulację. Martwi mnie jedynie fakt, że znowu kłucie było jajnika z torbielą 🤦‍♀️
U mnie testowanie 23.03 🙂

reklama
Śmialo stiwerdzam, że żałuję jednak starań w tym cyklu. Mega zle znosze owulacje. Bole sa coraz gorsze. Do dzisiejszego ranka nic mi nie bylo a potem sie zaczelo. Aktualnie od 1.5h siedze na wc. Chce mi sie siku ale nie dam rady, chce mi sie dwójkę ale też nie moge, piecze cewka moczowa, boli kazde miejsce narzadow rodnych. Od poludnia nie moge usiasc bo mnie nawet odbyt boli. Mam nadzieje, ze sie w tym miesiacu nie uda. To bylo jednak glupie sie teraz starac. Moglam spokojnie czekac na laparoskopie...nie sadzilam ze bedzie jeszcze gorzej niz miesiac temu 😭😭😭

Do góry