reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

U mnie bez zmian, brak okresu, brak bólu, nic. Tylko jest mi już niedobrze z tego wszystkiego😞 dziś Zadzwonię i umówię się do gina żeby zobaczył o co chodzi

reklama
U mnie bez zmian, brak okresu, brak bólu, nic. Tylko jest mi już niedobrze z tego wszystkiego😞 dziś Zadzwonię i umówię się do gina żeby zobaczył o co chodzi
u mnie też cisza....czekam jak dzisiaj się nie zacznie to będę chyba jutro do niego dzwonić. Mnie wczoraj wieczorem znowu piersi bolały ja nic z tego nie rozumiem :(

u mnie też cisza....czekam jak dzisiaj się nie zacznie to będę chyba jutro do niego dzwonić. Mnie wczoraj wieczorem znowu piersi bolały ja nic z tego nie rozumiem :(
Mnie właśnie nie bolą. Nic kompletnie. Chwilami czuje tylko jajnik i to wszystko. No i tak mokro ale chodzę to toalety i tylko ten prZezroczysty śluz. Umówię się na wizytę może się uda w tym tygodniu

Nadal okresu nie ma, nawet śladu na papierze! Tylko wzdeta jestem. Normalnie od 8 mies mam okres 24/25 dni a teraz drugi dzień spoznienia, testy biale. Moze znowu bede miec cykle 28 dni

reklama
Witajcie moje drogie panie i wszystkiego najlepszego z okazji naszego swieta 💗

U mnie 7 dc i nie zwiekszam metforminy. Co chce zwiekszyc nawet o pol tabletki to mam mega mdlosci i wymioty. Wczoraj wzielam pol wiecej i teraz ledwo jade do pracy... ehhh
W kwietniu powtarzam krzywa cukrowa i insulinowa po 8 miesiacach...zobaczymy ale jakos nie czuje aby byla poprawa mimo diety i leków...

Do góry