reklama
MoniaJ2424
Fanka BB :)
Hej!Spróbuj i trzymam mocno kciuki !!!
Test robilam wczoraj i dzisiaj rano. Biel.
Jula19
u mnie też cisza....czekam jak dzisiaj się nie zacznie to będę chyba jutro do niego dzwonić. Mnie wczoraj wieczorem znowu piersi bolały ja nic z tego nie rozumiemU mnie bez zmian, brak okresu, brak bólu, nic. Tylko jest mi już niedobrze z tego wszystkiego dziś Zadzwonię i umówię się do gina żeby zobaczył o co chodzi
Nel331
Mnie właśnie nie bolą. Nic kompletnie. Chwilami czuje tylko jajnik i to wszystko. No i tak mokro ale chodzę to toalety i tylko ten prZezroczysty śluz. Umówię się na wizytę może się uda w tym tygodniuu mnie też cisza....czekam jak dzisiaj się nie zacznie to będę chyba jutro do niego dzwonić. Mnie wczoraj wieczorem znowu piersi bolały ja nic z tego nie rozumiem
MoniaJ2424
Nadal okresu nie ma, nawet śladu na papierze! Tylko wzdeta jestem. Normalnie od 8 mies mam okres 24/25 dni a teraz drugi dzień spoznienia, testy biale. Moze znowu bede miec cykle 28 dni
agutek_
Będzie dobrze, naprawdę Cię rozumiem Ja starałam się dokładnie rok czasu..i już byłam naprawdę tym zmęczona, że widziałam biel wizira na każdym teście..znam te negatywne i przykre odczucia .Hej!
Test robilam wczoraj i dzisiaj rano. Biel.
pannadarianna
Hej dziewczyny. Ja dziś ból jajników na zmianę, bolą mnie cycki. Dalej mam spanko, codziennie po pracy te 2-3h muszę…
reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Witajcie moje drogie panie i wszystkiego najlepszego z okazji naszego swieta
U mnie 7 dc i nie zwiekszam metforminy. Co chce zwiekszyc nawet o pol tabletki to mam mega mdlosci i wymioty. Wczoraj wzielam pol wiecej i teraz ledwo jade do pracy... ehhh
W kwietniu powtarzam krzywa cukrowa i insulinowa po 8 miesiacach...zobaczymy ale jakos nie czuje aby byla poprawa mimo diety i leków...
U mnie 7 dc i nie zwiekszam metforminy. Co chce zwiekszyc nawet o pol tabletki to mam mega mdlosci i wymioty. Wczoraj wzielam pol wiecej i teraz ledwo jade do pracy... ehhh
W kwietniu powtarzam krzywa cukrowa i insulinowa po 8 miesiacach...zobaczymy ale jakos nie czuje aby byla poprawa mimo diety i leków...
Podziel się: