reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dobra, spisałam z ostatnich kilku dni jak wątek ożył.

@Qwertyy77
@KiedyPytam
@Anna 1988
@HappyBabyMama
@Vici32
@Daraa_94
@netka_lp
@agula301
@Carry88
@Magd.a
@Maxi89
@margaretka89
@Mooni89
@Wesoła_Aga
@Magdusia88
@MagMagMag
i nasza Mrufka of kors tylko nie wiem jak się robi tą erke przy Twoim nicku [emoji1787]

Jakiś pomysł na nazwę??

I kto będzie drugim moderatorem???

Widziałam że kiedyś był wątek staraczki weteranki..... Ale on chyba umarł śmiercią naturalna.... Może coś podobnego. :D

reklama
Tak, niestety nic się nie zmieniło ;)
Ale widzę że Was też jeszcze sporo walczy.. A myślałam, że jestem jedna z nielicznych ;d
Niestety :( jak po dluuuuuuuuuugiej przerwie od forum postanowiłam tu zajrzeć (bezsenna noc) tak weszłam tu i doznałam niemiłego szoku. Tyle nas tu wciąż :(
Ale skoro znowu połączyłyśmy siły - to nie ma bata! Musi nam się wszystkim udać!

Od razu w czasie badani alekarz widzi czy pluń przepływa i mówi czy są drożne czy nie.
Chyba że pacjentka jest oglupiona głupim Jasiem jak ja, i wtedy pani doktor nic nie mówi, bo jak pacjentka odpowiada to bełkocze 😆🤦🤦🤦 ale wtedy się rozmawia z lekarzem jak znieczulenie puszcza 😁

Niestety :( jak po dluuuuuuuuuugiej przerwie od forum postanowiłam tu zajrzeć (bezsenna noc) tak weszłam tu i doznałam niemiłego szoku. Tyle nas tu wciąż :(
Ale skoro znowu połączyłyśmy siły - to nie ma bata! Musi nam się wszystkim udać!
Ja Cię chyna też pamiętam. Byłaś gdzieś na staraczkach 2019?

Chyba że pacjentka jest oglupiona głupim Jasiem jak ja, i wtedy pani doktor nic nie mówi, bo jak pacjentka odpowiada to bełkocze 😆🤦🤦🤦 ale wtedy się rozmawia z lekarzem jak znieczulenie puszcza 😁
O matko.. Znieczulenie? Czyli to nie takie bezbolesne.. No to @HappyBabyMama szacun że Ty dałaś radę bez :D

No straszne to jest dziewczyny ze tyle znajomych nickow się tutaj ciagle przewija. Ja ostatnio wywołałam kilka nickow z I połowy 2019 i każda się odezwała ze się stara :( Boże straszne to. Ale No w kupie siła i może nasz wątek staraczkowy zamknięty przerodzi się w ogórkowe gdzie już każda czeka na porod! You Never know jak mówi klasyk 😘

reklama
O matko.. Znieczulenie? Czyli to nie takie bezbolesne.. No to @HappyBabyMama szacun że Ty dałaś radę bez :D
Ja poprostu wzięłam tabsa jakoś ibuprofen. Mi lekarz od razu mówił ze bez znieczulenia. Ja barfzo się bałam ze będzie bolało ale serio było naprawdę light. Niedawno miałam
Wycinanego polipa z macicy tez bez znieczulenia wiec Power ahhah

Do góry