reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Cześć dziewczyny. Zrobiłam dzisiaj rano test z rossmanna facelle ale niestety biały jak śnieg. Nawet nie robiłam zdjęcia bo nie było czego :( Dzisiaj 28dc przy cyklach 29-30 i zmylił mnie brak plamień, które zawsze poprzedzały @ te 3-4 dni. Ale chyba jednak wirus który mnie dopadł w dniu owu wszystko popsuł :( No cóż, teraz czekam na @ która pewnie się spóźni. Powoli zaczyna mnie to wszystko przerastać chociaż staram sobie tłumaczyć ze każda z nas się w końcu doczeka...
Dopóki nie ma @ jest nadzieja. Ja sama sobie to powtarzam. Dzisiaj 33dc maksymalny cykl miałam 35dni wtedy była biochemiczna więc też podchodzę sceptycznie. Który to Wasz cykl starań?

Dopóki nie ma @ jest nadzieja. Ja sama sobie to powtarzam. Dzisiaj 33dc maksymalny cykl miałam 35dni wtedy była biochemiczna więc też podchodzę sceptycznie. Który to Wasz cykl starań?

Dopiero 3 wiec wiem ze to nie duzo, ale od kiedy zaczęliśmy się starać żyje od dnia do dnia i to mi zaczyna odbierać cała radość z życia...

Czy myślicie ze Tsh na poziomie 2,54 może być za wysokie przy staraniach? Takie mi ostatnio wyszło na badaniach.

Dopiero 3 wiec wiem ze to nie duzo, ale od kiedy zaczęliśmy się starać żyje od dnia do dnia i to mi zaczyna odbierać cała radość z życia...

Czy myślicie ze Tsh na poziomie 2,54 może być za wysokie przy staraniach? Takie mi ostatnio wyszło na badaniach.
Musisz dać sobie czas. Zobaczysz że na Ciebie też przyjdzie czas. I na mnie i na nas wszystkie :). Ja bardzo się nakręcałam na początku i prawda jest taka że na kilka dni przed @ i tak zawsze wariuje.

Co do ths to z tego co słyszałam to idealnie powinno być chyba poniżej 2. Może bardziej doświadczone dziewczyny się wypowiedzą czy czegoś nie mieszam?

Musisz dać sobie czas. Zobaczysz że na Ciebie też przyjdzie czas. I na mnie i na nas wszystkie :). Ja bardzo się nakręcałam na początku i prawda jest taka że na kilka dni przed @ i tak zawsze wariuje.

Co do ths to z tego co słyszałam to idealnie powinno być chyba poniżej 2. Może bardziej doświadczone dziewczyny się wypowiedzą czy czegoś nie mieszam?

Dziękuje za te słowa wsparcia, zawsze dzień negatywnego testu i potem 1dc są najgorsze. I najgorsze ze nie da się tego wyłączyć w głowie :/

Tak to wysokie TSH
Norma jest niby do 4 lub 5, ale pamiętaj, że norma obejmuje wszystkich od dzieci po osoby stare - przy młodej około 30 letniej osobie wynik powyżej 2 świadczy o tym, że z tarczycą coś niedobrego się już dzieje.

Dziewczyny kiedy najlepiej zrobić pierwszy test ciążowy po staraniach ? Ile dni po owu ? Na co wcześniej zwrócić uwagę ?

Tak to wysokie TSH
Norma jest niby do 4 lub 5, ale pamiętaj, że norma obejmuje wszystkich od dzieci po osoby stare - przy młodej około 30 letniej osobie wynik powyżej 2 świadczy o tym, że z tarczycą coś niedobrego się już dzieje.

Dziękuje. W takim razie zrobię jeszcze jedno badanie i pójdę z wynikami do lekarza. Bo poprzedni ginekolog powiedział ze wyniki w normie ale był to lekarz z pakietu wiec raczej nie przywiązywał się do leczenia i diagnozy...

reklama
Do góry