reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
No
Hahaha [emoji16][emoji16] W sumie To chyba wszystkie planujemy Ale czy Coś z tego wyjdzie to ja nie wiem [emoji23] Jakjuz tydzień przed @ogórki wjezdzaja na stół [emoji23]
[/QUOTE
No ja jakbym miala owulacje i cos by pyklo to moglby byc fajny prezent jakby juz wyszlo😁😁😁super by było i staey by byl szczesliwy, ale moje marzenie moze wam sie chociaz uda krzymam kciuki

U mnie zaczela sie susza..... suuuuuuuuszaaaaa....saaaahaaaaraaaa.
Ja tu na implantacje liczylan dzis... a tu duuuupa Chyba ten cykl spalony jednak.
Hahaha [emoji16][emoji16] W sumie To chyba wszystkie planujemy Ale czy Coś z tego wyjdzie to ja nie wiem [emoji23] Jakjuz tydzień przed @ogórki wjezdzaja na stół [emoji23]

*****! Tu jakieś rewolucje się dzieją. Mnie po malu zaczyna sluzem zalaewac jakimś takim płodnym jakby Ale bardziej białym... kij wie co to! Może po tych ogródkach których w końcu nie zjadłam! [emoji16][emoji23][emoji23]
To @Verona26 ma smaka na ogórkowa [emoji12]ja dziś ziemniaki i maślanka [emoji1786][emoji1786][emoji1786]

@Mrufka®®® a Ty zdajesz sobie sprawę, ze Ty musisz ten cykl zakończyć pięknymi tłuściutkimi II??? 😉 Ty szczęście przynosisz, a ja mrówki lubię 😉
Wiec jutro rano teścik i czekamy 😘
Wiem i robię tzn robiliśmy co mogliśmy aby wyszły dwie tłuste krechy ! No będę testować póki @ nie ma ! Tak długi i męczący cykl musi się pięknie zakończyć :)

reklama
Do góry