reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Fajny skład ma. Mam nadzieję że jak ten cykl nie jest jednak udany to w kolejnym dzięki tym witaminom się uda 😍
Też sobie kupię ten ovarin czy jak to się tam nazywa. Tylko piszą, że to na równowagę hormonalna bla bla bla a ja nie mam raczej jakiś wielkich problemów hormonalnych. Czy w takim razie też sobie mogę je brać normalnie? W sumie to suplement tylko więc powinno być niby ok

Kupiłam zwykle bo nigdzie u mnie nie ma dosteonych tych elektronicznych z clearblue ☹️ jak je gdzieś zobaczę to kupię na pewno 🙂
też właśnie teraz patrzyłam na ten elektroniczny test. Sam koszt to 85zl ale co z dodatkowymi paskami? W zestawie jest chyba 10 sztuk potem trzeba dokupic. Widziałam gdzieś 5szt za około 50zl. Trochę dużo...

też właśnie teraz patrzyłam na ten elektroniczny test. Sam koszt to 85zl ale co z dodatkowymi paskami? W zestawie jest chyba 10 sztuk potem trzeba dokupic. Widziałam gdzieś 5szt za około 50zl. Trochę dużo...
No cena jest kosmiczna ale z drugiej strony masz jasna sytuację albo jest owulacja i jest "🙂" albo nie ma i jest samo koleczko. Z paskami jest zabawa czy aby na pewno ta druga kreska jest tak samo ciemna lub ciemniejsze itd... Bardziej mnie przekonuje ten elektroniczny. Plus ja kocham takie wszystkie gadżety 😂

I u mnie te 10 pasków powinno wystarczyć bo czuje kiedy mam owulacje i zazwyczaj mam bardzo reguralne cykle. Więc te 10 szt powinno wystarczyć. Później dokupić najwyżej na następny cykl. Bo samo urządzenie powinno wystarczyć jak kupi się jedno. Chyba że bateryjka bardzo krótko trzyma i nie starczy do następnego cyklu. Jeszcze się w to tak nie zaglebialam.

Oby byłby super prezent na urodziny ;)
Stosowała któraś z Was Ovarin albo Inofem?? Zastanawiam się nad kupieniem bardzo obiecujące opinie mają.
Ja pije od października inofem i w grudniu pierwszy raz od nie pamiętam kiedy dostałam sama z siebie okres w 34 dc, a tak to zawsze albo wywolywalam miesiączki albo dostawałam ok 50-60 dc. Dla mnie to już dużo 😁

reklama
Dzień dobry :)
Powiem wam laski ze nie wiem o co chodzi z tymi testami.
Robilam rano. Jest bladzioch widoczny golym okiem, moze ciut mocnieszy bo nie trzeba sie przygladac ale jednak bladzioch.
Niby beta podwyzsza sie co 48h ale chyba kreska powinna byc wyrazniejsza.
Piersi dalej nie bolą, jedynie czasem czuje jakieś szczypanie. Rano na papierze duzo, sluzu, do malpy 3 dni..
Chyba po prostu zostaje mi beta w poniedzialek

Do góry