locala
Fanka BB :)
Pięknie [emoji1376][emoji1376]
Ale jaja!!!! 13.25 [emoji7][emoji7][emoji7] czułam!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale jaja!!!! 13.25 [emoji7][emoji7][emoji7] czułam!
Gratulacje super, ze sie udalo. Same dobre wiadomosci dzisiajAle jaja!!!! 13.25 [emoji7][emoji7][emoji7] czułam!
Cudowne wieści Kochana! Gratulacje!!!Ale jaja!!!! 13.25 [emoji7][emoji7][emoji7] czułam!
czesc dziewczyny,gratuluje kreseczek i trzymam za Was wszystkie kciuki [emoji110] u mnie w piatek mały kryzys,pożarłam się z moim,wrocilam do siebie otwarłam wino i zalewałam smutki,jeszcze mi smsa wysłał,ze nie pasujemy do siebie i takie tam,wiec skoro mu tak źle,to wziełam najwieksza torbe i go spakowałam,zawinelam reszte wina w reklamowke i o pierwszej w nocy z winem w reku,zatargałam mu rzeczy do ogródka,jak mnie z ta torba zobaczyl to az na ziemi usiadł,wciagnal mnie do domu,torbe i zakończyliśmy w łóżku,wiec moze przy takim spontanie nam sie uda i zobacze dwie kreski [emoji23]bo jak czlowiek sie stara i liczy to nigdy nic nie ma,tak wiem jestem powalona,wiec jak cos to do zobaczenia w psychiatryku [emoji23][emoji23][emoji23]
Gratulacje !!!!Ale jaja!!!! 13.25 [emoji7][emoji7][emoji7] czułam!
Gratulacje szkoda tylko że tym sposobem straciłyśmy tak pozytywnie zakręcona staraczke ale liczę ze i tak będziesz do nas zaglądaćAle jaja!!!! 13.25 [emoji7][emoji7][emoji7] czułam!
Gratulacje! Super wiadomość [emoji3059]Ale jaja!!!! 13.25 [emoji7][emoji7][emoji7] czułam!
Też to czułam po tym ostatnim teścieAle jaja!!!! 13.25 [emoji7][emoji7][emoji7] czułam!
Takie spontany są zawsze najlepsze Od rozwodu po dziki seks hahaczesc dziewczyny,gratuluje kreseczek i trzymam za Was wszystkie kciuki u mnie w piatek mały kryzys,pożarłam się z moim,wrocilam do siebie otwarłam wino i zalewałam smutki,jeszcze mi smsa wysłał,ze nie pasujemy do siebie i takie tam,wiec skoro mu tak źle,to wziełam najwieksza torbe i go spakowałam,zawinelam reszte wina w reklamowke i o pierwszej w nocy z winem w reku,zatargałam mu rzeczy do ogródka,jak mnie z ta torba zobaczyl to az na ziemi usiadł,wciagnal mnie do domu,torbe i zakończyliśmy w łóżku,wiec moze przy takim spontanie nam sie uda i zobacze dwie kreski bo jak czlowiek sie stara i liczy to nigdy nic nie ma,tak wiem jestem powalona,wiec jak cos to do zobaczenia w psychiatryku