reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Jak jechalam pierwszy raz do rodziny chłopaka do Katowic to przez pierwsze pare dni bolała mnie głowa i wszedzie mi smierdzialo. Nie ma to jak nadmorskie powietrze
Wyobraź sobie kochana, że wracając znad morza, znalazłam się w Częstochowie, zaczęła mnie tak głowa napitalac że szok, odrazu stwierdziłam: oho wracamy do rzeczywistości 😓😓😓😓

Może itd a to jakiś znak. Dziwne! Nigdy tak nie miałam. Siedzę właśnie teraz i myślę o papierosku, głowa nie boli. A teraz kurde pójdę zapale i uj bombki strzeli po pewnie znów zacznie mnie naparzac [emoji23] Może kurde odpuszcze Maz się śmieje że w końcu może przestanę palić [emoji33][emoji23]
Wiesz co, ja kiedyś paliłam i paliłam i paliłam, aż któregoś dnia zaczęła mnie bolec głowa i pojawiły się mdłości. Sam zapach fajek, który kiedyś uważałam za nawet fajny ( [emoji2961] ) zaczął przeszkadzac i wyczuwałam go na kilometr. W ciąży nie byłam, nawet nie było takiej szansy. Odstawiłam papierosy z dnia na dzień. Bóle i mdłości minęły jak ręka odjął. Po prostu chyba organizm dał znać, żebym trochę się opamiętała :p

Tak moze byc :)
Może itd a to jakiś znak. Dziwne! Nigdy tak nie miałam. Siedzę właśnie teraz i myślę o papierosku, głowa nie boli. A teraz kurde pójdę zapale i uj bombki strzeli po pewnie znów zacznie mnie naparzac [emoji23] Może kurde odpuszcze Maz się śmieje że w końcu może przestanę palić [emoji33][emoji23]

reklama
Do góry