Tu się czuje najlepiej . Nie mówię że tam mi źle naprawdę jest super, dziewczyny są miłe tylko też bym chciała się tak cieszyć jak one .To ich nie oglądaj. Wchodz tylko tam gdzie nie robi ci się smutno. Ja tez nie mogę niestety na siedzieć na forach GdIe dziewczyny wybierają imiona dzieci i rozmawiają onporodach. Mimo ze całym sercem jestem z nimi. Przyjdzie czas na to. Ostatnio rozmawiałam z sąsiadka która niedawno urodziła dziecko i mówi mi ze ona straciła przed nim trzy ciaze i mówi ze cała ciaze w ogóle starała siebnienmyalec ze jest w ciąży. NieciesYc się nie wybierać imienia wcześniej- tak bardzo bała się straty. Jak ktoś jej gratulował to odpowiadała - pogratulujesz mi jak urodzę. Mówi ze dopiero jak po porodzie dostała na ręce synka to się rozpłakała i uwierzyła ze się udało bo cała ciaze strach był silniejszy od radości. Każda z nas inaczej przeżywa i starania i ciaze. Każda z nas potrzebuje innych informacji. Jedne dziewczyny się dołują przy pozytywnych testach inne dostają wiatru w żagle. Ważne żeby nie robić noc na sile i być tam gdzie nas podnoszą na duchu. Jeśli coś cię dołuje poprostu to „utnij„.
No nic narazie kończę z tym smutkiem i żalem tak postanowiłam tak naprawdę do wtorku mam jescze luz bo żyje nadzieja potem się dowiem dokładnie to najwyżej będę przeżywać