Czy ktoś mi poradzi, czy za dużo sobie wyobrażam [emoji24] jestem 16dpo, a rano po ok 3 min pojawił się delikatny cień na teście. Nie dałam rady zrobić zdjęcia, bo mam tragiczne mieszkanie od zachodu i słaby aparat. Teraz już mam więcej słońca i go widać, ale wyschnięty test to wiadomo [emoji14] Nigdy nie miałam takiej sytuacji z testami Nordtest, czasami pojawiał się na nich cień po wyschnięciu, ale dopiero po kilku godzinach i to pod odpowiednim kątem.
Wieczorem spróbuję pójść do całodobowego laboratorium na betę, ale boje się, że za mocno się nakręcam. To jest naprawdę słaby cień, a nie kreska, a jestem już tyle czasu po owulacji... Ale to już 8 miesięcy starań, tak bardzo jestem zestresowana od rana. A cały czas też boli mnie brzuch i co pół godziny biegam do toalety zobaczyć czy coś się nie zaczęło...
Wieczorem spróbuję pójść do całodobowego laboratorium na betę, ale boje się, że za mocno się nakręcam. To jest naprawdę słaby cień, a nie kreska, a jestem już tyle czasu po owulacji... Ale to już 8 miesięcy starań, tak bardzo jestem zestresowana od rana. A cały czas też boli mnie brzuch i co pół godziny biegam do toalety zobaczyć czy coś się nie zaczęło...