monika1708
Fanka BB :)
Ale super! [emoji3589]Jest cud ! [emoji173]
Kobieta też była zdziwiona .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale super! [emoji3589]Jest cud ! [emoji173]
Hahahahah już to zrobiłam ❤O Jezu ale cudownie!!!! A teraz szybciutko przeproś tego małego robaczka że w niego nie wierzylas i kupowałaś już pamperso-podpaski do szpitala!!! Super!! Teraz już spokojnie .... :*
Wiem o tym ,ale jednocześnie tak strasznie się martwię.No widzisz, mówiliśmy Ci, że będzie dobrze! ❤❤❤ teraz już musisz myśleć tylko pozytywnie!!! Uwierz w tego maluszka!!!
Musisz wierzyć w swój cud, bo widzisz, że to maleństwo jest bardzoooo silne i chociaż wszyscy spisują je na straty to ono pokazuje, że się nie da!!! To Twoje dziecko musisz w nie wierzyć! Ja zobaczyłam dzisiaj II kreski na teście i chociaż przeszłam ostatnio 1 stratę i dwie biochemiczne to ani przez chwilę nie pomyślałam teraz, że będzie coś nie tak! Tylko pozytywne myśli kochana! Zobaczysz, że dasz nimi siłę temu malutkiemu wojowników ❤❤❤❤Wiem o tym ,ale jednocześnie tak strasznie się martwię.
Tak bardzo się cieszę kochana.Wiem o tym ,ale jednocześnie tak strasznie się martwię.
Strasznie się martwię że maluszek jest słaby i beta wkoncu stanie na dobre skoro przyrosla ostatnio 5 % tylko . Będę się modlić o życie dla tego dziecka [emoji177]
Cudownie! Termin na marzec? Zapraszamy do wątku [emoji173]️Jest cud ! [emoji173]
czuje to w kosciachNawet nie wiesz jak bym chciała to już 11 cykl starań od poronienia
o ja ale piekny maly czlowiek , posypały sie dobre wiadomosci i odrazu tydzien bedzie lepszy!!Jest cud ! ❤
Tak od teraz myślę pozytywnie! Musi być dobrze ! Gratuluję 2 kresekMusisz wierzyć w swój cud, bo widzisz, że to maleństwo jest bardzoooo silne i chociaż wszyscy spisują je na straty to ono pokazuje, że się nie da!!! To Twoje dziecko musisz w nie wierzyć! Ja zobaczyłam dzisiaj II kreski na teście i chociaż przeszłam ostatnio 1 stratę i dwie biochemiczne to ani przez chwilę nie pomyślałam teraz, że będzie coś nie tak! Tylko pozytywne myśli kochana! Zobaczysz, że dasz nimi siłę temu malutkiemu wojowników ❤❤❤❤