reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Wiem o tym ,ale jednocześnie tak strasznie się martwię.
Musisz wierzyć w swój cud, bo widzisz, że to maleństwo jest bardzoooo silne i chociaż wszyscy spisują je na straty to ono pokazuje, że się nie da!!! To Twoje dziecko musisz w nie wierzyć! Ja zobaczyłam dzisiaj II kreski na teście i chociaż przeszłam ostatnio 1 stratę i dwie biochemiczne to ani przez chwilę nie pomyślałam teraz, że będzie coś nie tak! Tylko pozytywne myśli kochana! Zobaczysz, że dasz nimi siłę temu malutkiemu wojowników 😊😁❤❤❤❤

Hej dziewczyny poczytuje was ale nie odzywalam się. Jestem w 18tc. Luckypucky módl się bo to działa. Moja ciąża miała być poza maciczna bez żadnej innej możliwości. Przepłakałam i przemodlilam całą noc w szpitalu. Następnego dnia coś już było inaczej. Badanie USG trwalo i trwało i Pani Doktor kazała mi się modlić bo dla niej widzi co dziwnego pecherzyk w macicy i jest to ciąża normalna.
I żeśmy wszyscy wymodlili. W grudniu urodzi się Zbyszek. Także cuda się zdarzają. A do szpitala trafiłam z duzymi bólami i brzucha i pleców. Nie mogłam się ruszać z bólu.
Strasznie się martwię że maluszek jest słaby i beta wkoncu stanie na dobre skoro przyrosla ostatnio 5 % tylko . Będę się modlić o życie dla tego dziecka [emoji177]

reklama
Musisz wierzyć w swój cud, bo widzisz, że to maleństwo jest bardzoooo silne i chociaż wszyscy spisują je na straty to ono pokazuje, że się nie da!!! To Twoje dziecko musisz w nie wierzyć! Ja zobaczyłam dzisiaj II kreski na teście i chociaż przeszłam ostatnio 1 stratę i dwie biochemiczne to ani przez chwilę nie pomyślałam teraz, że będzie coś nie tak! Tylko pozytywne myśli kochana! Zobaczysz, że dasz nimi siłę temu malutkiemu wojowników 😊😁❤❤❤❤
Tak od teraz myślę pozytywnie! Musi być dobrze ! Gratuluję 2 kresek 💕

Do góry