Martxx a Ty kiedy ślub masz w planach? Bo my o czerwcu myślimy i mam podobny ból co TyTeż bardzo chciałam wstrzelić się w kwiecień, ale maj też spoko ja sprawdzam czy wyrobie się przed ślubem, żebym na porodówkę nie pojechała przed weselem na zaś haha
reklama
Martxx1
Fanka BB :)
O kochana w planach mieliśmy 2 lata temu, ogólnie 2 lata czekaliśmy na salę. Jak się już doczekaliśmy na czerwiec, to nie można robić wesel wyszło tak, że cywilny wzięliśmy w maju, mieliśmy wesele na plaży, tylko my i świadkowie a kościelny przełożyliśmy na lipiec, bo już nie było terminów na moją sale. Takze ten rok to wielka niewiadomaMartxx a Ty kiedy ślub masz w planach? Bo my o czerwcu myślimy i mam podobny ból co Ty
Martxx1
Ja bym zrobiła, ale jeszcze może jest czas. Nie każdy jest tak niecierpliwy jak ja11dpo negatyw
klaudiaanita
Ze mnie dzisiaj coś zaczęło lecieć
3dni przed terminem @
Niebawem się napewno rozkręci więc
Witam w 1dc 🖐
3dni przed terminem @
Witam w 1dc 🖐
Mimi94
Ja 26..29... Jeszcze ale już za dwa dni 30 [emoji24] żyje jeszcze tą chwilą że 2 z przodu [emoji23][emoji28]
Martxx1
A ja tam serio coś widziałamZe mnie dzisiaj coś zaczęło lecieć
3dni przed terminem
Witam w 1dc 🖐
Mimi94
Gemini jest tanią aptekąJezu gdzie ty kupujesz dupka w takiej cenie????? Ja plaże 50 zł za opakowanie
klaudiaanita
Myślę że mogła być biochem jak miesiąc temu..A ja tam serio coś widziałam
Ostatni raz w tym miesiącu próbuje naturalnie
Jak będzie to samo to rozpoczynam w sierpniu in Vitro
Mam endometriozę więc czas działa na moja niekorzyść
reklama
Mooni89
Moj pierworodny jest z kwietnia, super czas na noworodkaale majowe dzieci są super, urodziłam się 28.05Też bardzo chciałam wstrzelić się w kwiecień, ale maj też spoko ja sprawdzam czy wyrobie się przed ślubem, żebym na porodówkę nie pojechała przed weselem na zaś haha