Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurcze, lekarz nic nie daje na wywołanie? Leć zrób betę i powtórz za 48 h..71, ale ostatni trwał 89
Ten clearblue jest czuły, w środku jak się nie mylę to 25,no ja gratuluję wg mnie to ciąża, proponuję itak betę, bo tu dziewczyny testy mialy pozytywne a beta nie wzrastała, który dc?Dziewczyny, czy to może być prawda? Niebieski robiłam rano, różowe pięć minut temu, bo od razu po nie poszłam.
Idziemy razem, ja 7dc,ale cykle mam długie 30-32oj prawda, prawda! Jak byk prawda ! Gratulacje !
Mi sie właśnie @ skończyła. Dzis 6 dc . Jakos straciłam zapał do starań. No ale moze jeszcz mi sie zmieni
KUP inny i rano zrób, bo ja widzę cień, albo najlepiej zrób betęZrobiłam co prawda nie z porannego moczu, ale wynik negatywny, wiec to nie ciąża Zobacz załącznik 1128721
Tam jakby był cień ale pewna nie jestemCzy tylko ja tam nic nie widzę [emoji23]