Mimi94
Fanka BB :)
Właśnie mi ostatnio powiedziała że 10 dni...Lekarze chyba mówią żeby brać do pozytywnego testu/ krwawienia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie mi ostatnio powiedziała że 10 dni...Lekarze chyba mówią żeby brać do pozytywnego testu/ krwawienia
Jestem 4dni przed @, 10 dni już biorę dupka... Testy negatywne... Brać dalej dupka??
Zawsze brałam do krwawienia... Nie wiem.. Jakaś tym razem chyba też tak zrobieChyba nie zaszkodzi jak będziesz brała, na test może być za wcześnie jeszcze, mi dopiero wyszedł dzien przed @ cień a takto była biel
Jestem 4dni przed @, 10 dni już biorę dupka... Testy negatywne... Brać dalej dupka??
W sensie na boku od tyłu? Nasza ulubiona i tak nam się udało haha Podobno najlepsza przy tyłozgięciuHaha, też sproboje, chociaż najmniej lubię
Masakra! Dlaczego moje testy mają cienie?? Zawsze! [emoji849][emoji849][emoji849][emoji849]
Na telefonie nie widać A ile dpo?Masakra! Dlaczego moje testy mają cienie?? Zawsze!
12Na telefonie nie widać A ile dpo?
W sensie na boku od tyłu? Nasza ulubiona i tak nam się udało haha Podobno najlepsza przy tyłozgięciu