Kallinea90
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam nadzieje, że jak najszybciej nadejdzie ten nowy cykl.Hej, niestety nie umiem ci pomóc. Nigdy nie miałam krwawien śródcyklicznych...
Ale 3mam kciuki, żeby w następnym cyklu się udało! [emoji6]
Serio??? Jesteś nadzieją [emoji2956][emoji8][emoji7][emoji175][emoji179][emoji3059][emoji257][emoji259]
tylko się cieszyć oby zostało tak do końcaNaprawdę. Czuje się z tym dziwnie bo nic mi nie dolega a test pokazuje dwie kreski [emoji2960]
Wyobrażam sobie to szczęście i niedowierzanie.. Gratuluję i trzymam kciuki z całego sercaDziewczyny [emoji2960]Zobacz załącznik 1107288
Mialam tak samo.. takie neidwierzanie. Jak to? Przeciez nic mi nie jestNaprawdę. Czuje się z tym dziwnie bo nic mi nie dolega a test pokazuje dwie kreski [emoji2960]
Aga gratulacje! spokojnych 9 miesiecyDziewczyny [emoji2960]Zobacz załącznik 1107288