reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Co prawda ja nie po dupku ani luteinie ale ostatnio miałam dwa dni plamienia, jeden dzień obfity i dwa dni plamienia i tyle było z okresu
Czy któraś po dupku albo luteinie miała okresy jednodniowe?

Nie wiem czemu aż tak mi się skróciło. Eh zrozmiec macice tom 3 [emoji849] [emoji849] rozdział 4 :-) :)

Pierwszy pozytywny test owu w czwartek, teraz wielkie czekanie na dwie kreski!

Załączniki

• Screenshot_20200412_211616.jpg
    Screenshot_20200412_211616.jpg
    126 KB · Wyświetleń: 107
Czy któraś po dupku albo luteinie miała okresy jednodniowe?

Nie wiem czemu aż tak mi się skróciło. Eh zrozmiec macice tom 3 [emoji849] [emoji849] rozdział 4 :-) :)
Ja biorę już od dawna duphaston i okresy mam bardzo skape, 2-3 dni po kilka godzin krwawienia, bardzo słabo
Ale bez leków miałam na zmianę skąpe/obfite okresy raz na 4 miesiące, więc duphaston u mnie nie musi być przyczyną

Hej, w sobotę ok 21 podałam sobie ovitrelle na pęknięcie pęcherzyków, na ulotce jest napisane że owulacja powinna nastąpić 24-36 h po przyjęciu leku, i mam dylemat odnośnie duphastonu, ponieważ mam 2 opakowania w domu i zastanawiam się czy nie zacząć brać za kilka dni 2x1 na własną rękę na wszelki wypadek... Nie mam kontaktu ze swoim lekarzem a ze mam pcos to się boję że przez niski progesteron coś pójdzie nie tak. Jak myślicie?

Hej, w sobotę ok 21 podałam sobie ovitrelle na pęknięcie pęcherzyków, na ulotce jest napisane że owulacja powinna nastąpić 24-36 h po przyjęciu leku, i mam dylemat odnośnie duphastonu, ponieważ mam 2 opakowania w domu i zastanawiam się czy nie zacząć brać za kilka dni 2x1 na własną rękę na wszelki wypadek... Nie mam kontaktu ze swoim lekarzem a ze mam pcos to się boję że przez niski progesteron coś pójdzie nie tak. Jak myślicie?
mi po inseminazcji kazał brac za 2 dni przez kolejne 10, duphaston nie ma az tyle progesteronu w sobie co inne leki (10mg) ja miałam 2 raz po 100. Ja w tym cyklu po owulacji tez brałam dupka od 17 dnia do 27. Ale decyzje musisz sama podjać

reklama
Do góry