reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja zupełnie na odwrót, dziecko z grudnia, jak zrobię święta? Jak pojade do rodziny z takim małyn dzidziutkiem, połóg w święta nieeeeee. Gdzie tu pierogi kleić jak takie bobo obok! [emoji3526]
Chociaż najlepszy prezent pod choinkę eveeeeer [emoji4]
To ja mam podobne myślenie jak Ty 😉 ale widocznie tak ma być i mój bąbelek wybrał sobie grudzień 🙂

reklama
To ja mam podobne myślenie jak Ty [emoji6] ale widocznie tak ma być i mój bąbelek wybrał sobie grudzień [emoji846]
Wzielabym każde [emoji3590]
Jakby to było takie proste to byłabym w ciąży 6 lat temu z terminem porodu na maj/czerwiec. Aha no i z partnerem życia, z którym ohajtalam się rok wcześniej [emoji1787]

UOTE="martini31, post: 19335380, member: 179351"]
U mnie ciemnieje. Dla porównania wrzuciłam też te dwa poprzednie.
[/QUOTE]

Ale kreseczki :) fiu fiu
Ekstra

U mnie dziś jedna kreska :(

Lipa. Może się pospieszyłaś?

Zrobiłam. Albo wadliwy test, albo on tak ma, albo za mało czuły bo 25. Czy Wy coś widzicie? Zobacz załącznik 1099550

Widać cień :) drugiej kreseczki.

Mam wrazenie ze jakas inna jestem 😅 nie wiem co to bol piersi. Ani przed okresem nie bola ani...nigdy w sumie. Jedyne co to w tym miesiacu 1 raz w zyciu na owulacje niesamowicie piekly mnie sutki. Byly wrecz nietykalne 🙂🙃

U mnie to samo. Mam znieczulone cycki :D

A dziś z ranna zrobiłam test, niewiem czy dobrze widać Ale widzę blada kreskę...8 dni od przytulania.

Wcale nie taka blada! ;) Suuuper już 8 dni po taka krecha fiu fiu... sprintowe jakieś plemniki były :D

U mnie 18 dc, 13 dni do @ i dwa dni po owulacji a ja się czuje jakbym zaraz miała dostać okres [emoji51]

U mnie 19 dc :D ale 8 dni po owu ;)

i do 18go roku życia wychodzenie z opiekunem :D
będzie ciekawie

dobrze, że mi dzisiaj lekarka potwierdziła wizyte :D
a na zakupy w odległości 2 metry od siebie :D
dzisiaj wprowadzili rozporządzenia nowe..wszystkie salony kosmetyczne i fryzjerskie zamkniete mają być. jakbym to wczoraj wiedziała to bym tak wcześnie szefowej nie informowała [emoji28]
Nowe obostrzenia:

- między 10 a 12 w sklepach i aptekach tylko osoby starsze - powyżej 65 roku życia,
- osoby poniżej 18 roku życia mogą przebywać w przestrzeni publicznej tylko z osobą dorosłą
- limit ograniczeń w sklepie - maksymalnie 3 osoby na jedną kasę,
- obowiązkowe rękawiczki jednorazowe w sklepach,
- w placówkach pocztowych do dwóch osób na 1 okienko,
- 3 osoby do jednego straganu na targowiskach,
- zakaz dostępu do wypożyczalni rowerów
- zamknięcie dostępu do parków, plaż, miejsc rekreacji
- sklepy budowlane zamknięte w weekendy
- zamknięcie hoteli i miejsc noclegowych
- zamknięcie wszystkich punktów kosmetycznych i fryzjerskich
- rozszerzona kwarantanna
- na stacjach benzynowych czy w sklepach obowiązek dezynfekowania po każdym kliencie dystrybutorów, miejsc, w których palcami wciskamy kod PIN
- odwołane wszelkie zabiegi sanatoryjne
- limit miejsc dla pasażerów u przewoźników prywatnych, bardziej restrykcyjne kontrole
- w miejscach pracy musi być zachowany dystans półtora metra i zapewnione środki do dezynfekcji,

Tu cala lista :)

A jakieś obostrzenia co do przemieszczania się też?
Bo ja od 4 dni dzień w dzień w pracy (teraz dzień wolny) także nie w temacie jestem :D

reklama
U mnie obowiazek noszenia masek od dzis czy tam jutra...ja w mojej to sie dusze normalnie...ciezko w tym chodzic. Czlowiek chce swiezego powietrza zaczerpnac a w masce ledwo oddychac idzie

Do góry