Kingaaaaa30
Fanka BB :)
Planowo @3 kwietnia.Ej czy mi się wydaje czy jest nas tu w ciul czekajacych na nieprzyjście @ pomiędzy 1-5 kwietnia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Planowo @3 kwietnia.Ej czy mi się wydaje czy jest nas tu w ciul czekajacych na nieprzyjście @ pomiędzy 1-5 kwietnia?
O to fajnie, że nie miałaś problemów [emoji6] a cysta to chyba się może normalnie też zrobić [emoji846]
Ja miałam okres 24 lutego więc jestem ok tydzień do tyłuTo chyba idziemy na rowni :-)
Ja się melduje z terminem @ na 3.04.Ej czy mi się wydaje czy jest nas tu w ciul czekajacych na nieprzyjście @ pomiędzy 1-5 kwietnia?
Ja miałam okres 24 lutego więc jestem ok tydzień do tyłu
Na razie nie. Zresztą wg kalkulatorów na necie mam termin na grudzieńPrzenosisz sie na listopadowe mamy?? Ja co prawda powoli tam sie przenosze ale tu jeszcze zostane bo narazie mam strach.. nie chce zapeszac
Podobno to normalne, że czasem objawy znikają na parę dniA ja dzisiaj jestem trochę zaniepokojona wycofaniem się moich ciążowych objawów. W nocy nie wstawałam na siku, w dzień brzuch już nie bolał tak jak wcześniej, jest po 22 a ja jeszcze nie śpię. Oby to nie świadczyło o kolejnym poronieniu bo ile można..
A ja dzisiaj jestem trochę zaniepokojona wycofaniem się moich ciążowych objawów. W nocy nie wstawałam na siku, w dzień brzuch już nie bolał tak jak wcześniej, jest po 22 a ja jeszcze nie śpię. Oby to nie świadczyło o kolejnym poronieniu bo ile można..
Na razie nie. Zresztą wg kalkulatorów na necie mam termin na grudzień