reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Mnie wirus zaczal naprawde juz stresowac. Z domu sie nie ruszam jedynie na pilne zakupy ubierajac maske na twarz. U mnie w kraju prawie 5tys zachorowan. Wczoraj liczba wzrosla o ponad 800 osob a to tylko 1 dzien. Tydzien temu bylo lekko ponad 1tys osob a teraz prawie 5tys 😪😪😪 po ulicach patrole, no ogolnie sytuacja jest straszna. Napewno za 2 tyg to nie minie...boje sie ze bedzie trwax kilka miesiecy

reklama
Hej dziewczyny, mam pytanko czy obfity wodnisty śluz w 11 dc jest objawem zbliżającej się owulacji czy jednak to będzie jakaś infekcja? Rano obudziłam się mokra jakbym co najmniej się zsikała [emoji28] dodam jeszcze że nie ma nieprzyjemnego zapachu.

Mnie wirus zaczal naprawde juz stresowac. Z domu sie nie ruszam jedynie na pilne zakupy ubierajac maske na twarz. U mnie w kraju prawie 5tys zachorowan. Wczoraj liczba wzrosla o ponad 800 osob a to tylko 1 dzien. Tydzien temu bylo lekko ponad 1tys osob a teraz prawie 5tys 😪😪😪 po ulicach patrole, no ogolnie sytuacja jest straszna. Napewno za 2 tyg to nie minie...boje sie ze bedzie trwax kilka miesiecy
Gdzie mieszkasz? W UK?
Za dwa tyg na pewno nie minie niestety.

Dziewczyny jak myślicie kiedy mogę zrobić 1 test? Wiem, że powinno się w dniu @, ale jakoś wątpię, że wytrzymam. Mam te cykle różnie 32-36dni. Owulacja była 15go (tzn wtedy wyszedł pozytywny test owulacyjny i bolał mnie prawy jajnik), był to 18 dzień cyklu. Okres wypada mi na 1go kwietnia. Dziś 27DC.
Nie wiem za bardzo jakie mam objawy dokładnie przed okresem, poza byciem płaczliwą małpą.. nigdy tego jakoś mocno nie zapisywałam. Teraz już kilka dni bolą mnie piersi. Myślicie, ze w weekend mogłoby już coś wyjść? Przyznam, że mega się stresuje żeby się udało, bo jeśli nie to pewnie będziemy musieli trochę poczekać przez ta sytuacje z korona, nie ze względu na obawy, ale coś czuje że pewnie w połowie kwietnia możliwe będą wypowiedzenia ;/ więc zanim znajdę pracę nową.. dostanę umowę to trochę minie.. kryzys nadciąga.

A co do kwarantanny to powiem Wam, że sama miałam mnóstwo planów czego to w domu nie zrobię.. okna umyje.. szafę posprzątam, ale jakoś w ogóle mi się nic z tych rzeczy nie udaje ;D
Jedyne co to w końcu mam czas, żeby zrobić jakiś dobry obiad bo na to nigdy nie było czasu :)

Widzę że jak ktoś jest tu nowy to nie za bardzo może liczyć na jakąś odpowiedź i wsparcie. Pozdrawiam i życzę powodzenia w staraniach i miłego dnia

Widzę że jak ktoś jest tu nowy to nie za bardzo może liczyć na jakąś odpowiedź i wsparcie. Pozdrawiam i życzę powodzenia w staraniach i miłego dnia
Ale co ci ludzie maja odpowiadac jak nikt noe bral tego o czym pisalas i nie kest w takiej sytuacji. Kazdy pisze jak ma i prosi o rady i jesli ktos umie mu pomoc to pomaga jesli nie to nie. Ja tez jestem nowa jak cos...ktos pomoze mi, ja komus. Nie zawsze wszyscy wszystko wiedza. Po za tym post napisalas niedawno...nie kazdy zdazyl go przeczytac...

reklama
Do góry