reklama
locala
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro [emoji17]
Hej, ostatnio wrzucałam tutaj dwa testy ciążowe pozytywne. Wszystko jest ok ale pojawil się inny problem[emoji24] mój brat wylądował w szpitalu, leży w ciężkim stanie, ma gronkowca i sepsę[emoji24][emoji24][emoji24] czy mi coś grozi? Zapomniałam zapytać lekarza o to kompletnie... W dodatku czuje się pusta bo mam świadomość tego że mój kochany brat odchodzi [emoji24][emoji24][emoji24]
Rudaa94
Jest pod opieka lekarzy. Musi byc dobrze. Rokowania, rokowaniami ale medycyna tez idzie do przodu. Trzymam mocno kciuki.
Oby tak było ale rokowania są złe[emoji24][emoji24][emoji24] on się dodatkowo dializuje i ma osłabiony organizm [emoji24][emoji24][emoji24] ja nie chcę być w ciąży, niech on wraca do zdrowia bo ja tego nie przeżyje [emoji24][emoji24][emoji24] ma 37 lat, to nie może się tsk skończyć!!!
Ja po tylu nie udanych cyklach dwóch stratach to nie myślałam o prezencie. Tylko napisałam SMS rano jak on już w pracy był ze pozytyw jak nic a ten do mnie ze tyle milionów to któryś musiał wleciec. Bo jemu się poprawiło nasienie 60% po witamiach. A jak przyszedł do domu to 1sze pytanie jesteś już na pazdziernikowych mamach a ja ze nie bo mam polipy jak zejdą to może bo wtedy ciąża będzie bez stresów. A ten ze ciąża jest mocna ze jpd i zezre polipy jak zobaczył test . Bo na żywo jest taki pozytyw ze jak rękę wyciągnę do przodu to ja widać z daleka i jest koloru nie cień tylko kolor.A mąż jak zareagował?
Tu w UK bety są robione tylko po poronieniu czy spada i w ciąży zatrzymanej.
Za ponad tydzień mam wizytę nie ciążowa tylko czy polipy znikły
Verona26
Wiem że idziesz mnie wspierać! Obie będziemy srac w gatki [emoji2356][emoji2356][emoji2368] Ja dzień przed pewnie już nerwicę będę miała na Maxa! [emoji86][emoji2356]
Ja z Toba ide ! Bedziemy sie razem denerwowac
Wesoła_Aga
Ja po tylu nie udanych cyklach dwóch stratach to nie myślałam o prezencie. Tylko napisałam SMS rano jak on już w pracy był ze pozytyw jak nic a ten do mnie ze tyle milionów to któryś musiał wleciec. Bo jemu się poprawiło nasienie 60% po witamiach. A jak przyszedł do domu to 1sze pytanie jesteś już na pazdziernikowych mamach a ja ze nie bo mam polipy jak zejdą to może bo wtedy ciąża będzie bez stresów. A ten ze ciąża jest mocna ze jpd i zezre polipy jak zobaczył test . Bo na żywo jest taki pozytyw ze jak rękę wyciągnę do przodu to ja widać z daleka i jest koloru nie cień tylko kolor.
O jaki słodki I jaka motywacja od razu Super!
Verona26
No może nie być widać jeszcze u Ciebie. Ja nie wiem jak będzie u mnie czy będzie i już serduszko. Jak pójdę to będzie 6+6 także prawie 7 tydz skończony [emoji33][emoji33] Kiedy to zlecialo
To ja tak samo [emoji23] A jak jutro nic nie będzie widać i będę czekać jeszcze tydzień to też zwariuję [emoji23]
kasiaa91
Zrobiłam tez test popołudniu przed chwilą i kreska jest dwa razy mocniejsza niż z rana.
@Gabi2020 dobrze mówiłaś bo napisałaś ze los nam spłata figla i obie wyladujemy na pazdziernikowych jak znasz życie to wykrakalas
Jadłam po @ zupę ogorkowa calutki tydzień prawie codziennie bo zupę gorowalam na dwa dni i miałam 5raxy zupę ogorkowa na tydzień .
Super Gratulacje !
Verona26
Kurde... ciekawe co powie Ci ten gin. Tam w Anglii jest przerabane że nawet bety zrobić nie można, prywatnie nie zrobisz nigdzie?
Ja po tylu nie udanych cyklach dwóch stratach to nie myślałam o prezencie. Tylko napisałam SMS rano jak on już w pracy był ze pozytyw jak nic a ten do mnie ze tyle milionów to któryś musiał wleciec. Bo jemu się poprawiło nasienie 60% po witamiach. A jak przyszedł do domu to 1sze pytanie jesteś już na pazdziernikowych mamach [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] a ja ze nie bo mam polipy jak zejdą to może bo wtedy ciąża będzie bez stresów. A ten ze ciąża jest mocna ze jpd i zezre polipy jak zobaczył test . Bo na żywo jest taki pozytyw ze jak rękę wyciągnę do przodu to ja widać z daleka i jest koloru nie cień tylko kolor.
reklama
bleucoco
No tak, u mnie końcówka 5 tyg więc nic nie będzie prócz pęcherzyka, chyba, że owulacja była wcześniej, to może, ale nie sądzę. Ale USG może i tak zrobić, bo normu bety mam też dla 6 tyg, więc pewnie będzie chciała sprawdzićNo może nie być widać jeszcze u Ciebie. Ja nie wiem jak będzie u mnie czy będzie i już serduszko. Jak pójdę to będzie 6+6 także prawie 7 tydz skończony [emoji33][emoji33] Kiedy to zlecialo